Nå kommer Ål Adventure – på Ål

Gjengen bak sykkelfestivalen Huckfest på Ål etablerer turbutikk i sentrum.

Sist oppdatert: 31. august 2020 kl 08.30
ål adventure
TILBYR GUIDING: Fra den nye butikken og samlingsstedet i Ål skal det drives både salg og turvirksomhet. Foto: Vegard Breie
Lesetid: 1 minutter

Ål er bare en av mange populære sykkeldestinasjoner i Hallingdal. Spesielt populært har festivalen Huckfest (tidligere Hillbilly Huckfest) vært, og nå åpner den ivrige gjengen bak festivalen butikk i Ål sentrum.

Den nye butikken som skal hete Ål Adventure vil holde til i et gammelt meieribygg i sentrum, og vil i tillegg til butikk tjene som tilholdssted for driften av festivalen, samt guiding og andre aktiviteter.

ål adventure
SNART FERDIG: I et eldre meieribygg i Ål sentrum står snart ny sykkelbutikk ferdig. Foto: Ål Adventure

– Ambisjonen er ikke å bli det neste VPG, men vi håper at vi kan bli et naturlig valg i øvre Hallingdal. Her skal man kunne få både turtips, inspirasjon og slå av en prat. Det blir ikke hovedsakelig butikk, vi kommer også til å satse hardt på guiding og utleie av sykler, og da vil dette være møtestedet, sier Vegard Breie.

Fotografen er en av intiativtagerne til den nye butikken, som også skal selge sykler fra Kona. Butikken skal etter planen åpne i september.

ål adventure
HER BLIR DET SJAPPE: Ny sykkelbutikk står snart ferdig i Ål. Foto: Ål Adventure
Publisert 31. august 2020 kl 08.30
Sist oppdatert 31. august 2020 kl 08.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen