Nå kan du være med i fotokonkurranse og vinne billetter til Huckfest i sommer

Sykkelfestivalen Huckfest på Ål arrangeres i sommer, og åpner nå en fotokonkurranse hvor du kan delta og vinne festivalpass.

Sist oppdatert: 4. mai 2021 kl 13.20
huckshoot fotokonkurranse huckfest
FOTOKONKURRANSE: Huckfest lanserer konkurransen Huckshoot. Foto: Vegard Breise
Lesetid: 2 minutter

Sykkelfestivalen Huckfest på Ål i Hallingdal har rukket å bli en tradisjonsrik samling om sommeren med både turer, konserter og konkurranser.

Fotokonkurransen Huckshoot som har vært arrangert under festivalen, har tidligere samlet dyktige fotografer som har konkurrert over flere dager. I år blir det annerledes – nå inviterer festivalen syklister til å delta i fotokonkurranse på Instagram i forkant av festivalen.

– Tidligere har Huckshoot vært en konkurranse der profesjonelle foto- og filmfotografer har levert inn bidrag og kjempet om tittelen årets Huckshooter. Episke øyeblikk er foreviget som for eksempel vinnerbidraget til Ben Howells fra 2018 – Clunksauce  eller de fantastiske bildene til Martin I Dalen som stakk av med seieren i 2016, sier Magnus Tveito i Huckfest.

Konseptet er som følger: deltakerne legger ut bilder på Instagram med emneknaggen #huckshoot2021, og kan dermed vinne gratis festivalpass.

– Alle som vil kan bidra, både med «throwbacks» og dagsaktuelle bilder. Tema er «Spirit of Huckfest» så det kan være så mangt, sier Tveito.

Mandag 14 juni blir de beste bildene lagt ut til en avstemning, hvor vinneren skal kåres.

Også Huckshoot går med redusert antall deltakere på grunn av pandemien, fra 24-27. juni. Tveito håper det kan bli åpning for flere deltakere.

– Vi går og venter litt i spenning som mange andre og lurer på hvordan vi kan gjennomføre. Per nå tar vi utgangspunkt i fjoråret, hvor vi hadde 200 deltakere. Men med en gang det blir tillatt med flere, åpner vi det vi kan.

 

Dette er reglene for konkurransen:

Tagg dine beste sykkelblinkskudd med #hucshoot2021 og følg @hallingdalrides og @friflyt på Instagram. Eneste kriteriet for å få bildene vurdert er at de må være tatt innen søndag 13. juni OG location må være i Hallingdal hvor Huckfest arrangeres (for de som ikke er så gode i norsk geografi så vil det si Ål, Hol, Gol, Hemsedal, Nesbyen eller på Flå) 

En jury vil plukke ut de beste bidragene som vil kjempe om gratisbilletter til Huckfest 2021 (eventuelt 2022 om festivalpasset allerede er i boks) flotte premier fra baren, og ikke minst tittelen årets Huckshooter.  

Tema/stikkord for konkkurransen er «Spirit of Huckfest» 

Publisert 4. mai 2021 kl 13.20
Sist oppdatert 4. mai 2021 kl 13.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen