/ Enduro

Aron SK og Drammen blir arrangør av NM i Enduro i 2022

Norgeshistoriens andre offisielle NM i Enduro blir avholdt i Drammen i 2022 - arrangøren ber interesserte følge godt med.

Sist oppdatert: 16. februar 2022 kl 14.26
endurosykling i drammen
PUBLIKUMSFAVORITT: DrammEnduro har i mange år vært et høydepunkt i endurosesongen, nå blir det NM på de populære stiene. Foto: Kristoffer H. Kippernes.
Lesetid: 2 minutter

Det er altså det andre norgesmesterskapet i Enduro som blir arrangert - det var Nesbyen som var først ute. Og det er datoene 25. og 26. juni interesserte bør merke seg i 2022 - da skal Aron SK arrangere NM.

DrammEnduro har vært en favoritt blant norske endurosyklister i flere år, kjent for sine raske, men krevende stier. Rittleder Jon Terje Svendssen lover likevel at det kan komme overraskelser.

– Det blir en blanding av noe gammelt, og noe nytt. De nyte etappene vi har lukta litt på, kommer vi til å holde tett til brystet fram til gjennomkjøringen. Men det kommer til å være litt nye områder. Vi har pleid å ha seks fartsetapper tidligere, og vi kommer til å sikte oss inn på cirka det samme i år, sier Svendssen.

2020-utgaven av rittet hadde et tak på 200 deltakere, og Svendssen sier at de som er interesserte bør følge godt med når påmeldingen åpner i april.

– Påmeldingen hos EQ-Timing krasjet den gangen. Vi får se hvor mange deltakere vi kan åpne for, det er et spørsmål om logistikk.

Enduro har også blitt populært blant de yngre, og Svendssen sier at de ser på mulighetene for dette i NM.

– Det er et stort engasjement rundt ungdomsritt, vi har ikke tatt noen avgjørelse på hvordan vi gjør det. Om vi kjører et eget ritt, eller legger det inn under NM. Dette hander også om logistikk, så det må vi komme tilbake til.

Publisert 16. februar 2022 kl 13.40
Sist oppdatert 16. februar 2022 kl 14.26
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen