/ Enduro

122 på start i Nittedal Ungdomsenduro

Det var rekordmange ungdommer på start i Nittedal Ungdomsenduro i helgen.

Sist oppdatert 13. september 2022 kl 08.27
nittedal ungdomsenduro
PALLEN: Pallen i Gutter 15-16 år; Noah Heieren, Markus Skeie-Lebreux, og Eskil Hafskjold. Foto: Leo Solland.

Enduro som konkurranseform har vært et kjærkomment tilskudd i det norske terrengsykkelmiljøet. Selv om antallet deltakere sjelden er på nivå med de store turrittene, er det likevel en ivrig kjerne med syklister som prioriterer disse rittene.

I senere tid har også flere rittarrangører åpnet for yngre deltakere. Men Nittedal CK utenfor Oslo har i mange år prioritert satsing på ritt for de aller yngste, og i helgen gikk Nittedal Ungdomsenduro av stabelen. Der var det hele 122 påmeldte i aldersklassene 10 til 16 år.

– Det ble et superfint arrangement med rekordmange deltakere. I 2021 var det 86 påmeldte, så å ha 122 utøvere i påmeldingslisten i år, er vi kjempeglade for. Vi opplever at det er en del unge som er helt ferske på ritt, og at fjorårets debutanter kommer tilbake. Dette bekrefter også rekrutteringen i vår klubb, som ukentlig i høst har fått 3-5 nye terrengsyklister på trening. Det er jo så utrolig kult, sier rittleder Kristine Skeie til Terrengsykkel.

Publisert 13. september 2022 kl 07.31
Sist oppdatert 13. september 2022 kl 08.27
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen