Foto: Trek
- 09/06/17
– Utflukt er helt etter hennes sykkelånd
av: Kristoffer H. Kippernes
09.06.17 20.00
Tracy Moseley kommer til Utflukt i juni.

Les også: Utflukt jubilerer

Tracy Moseley er en av terrengsykkelsportens største stjerner. I år kommer kvinnen som har vært verdensmester i utfor og som vant Enduro World Series tre år på rad til Utflukt.

- Det er utrolig moro å kunne annonsere at Tracy er med oss til Utflukt. Mer enn å være en superstjerne så er hun en dame som lever og ånder for å spre terrengsykling og sykkelglede. Utflukt er helt etter hennes sykkelånd, sier markedssjef Jo-Inge Mandt hos Trek-importør Foss Sykler.

- Tracy vil holde teknikkurs i løpet av Utflukt helgen, holde inspirerende presentasjoner, være tilgjengelig med oss i Trek-teltene og ellers sykle masse med deltakerne. Hun gleder seg til å oppleve Norges største stifestival, sier Mandt.

– Det er veldig kult at Tracy kommer. Hun er en av de mest meritterte terrengsyklistene - uavhengig av kjønn. For det første er det gøy at hun kjører fletta av de fleste, for det andre er det bra for rekrutteringen av jenter til syklingen, for det tredje er det en fin tilbakemelding at en verdensstjerne tar turen til Trysil. Jeg har hørt at hun er veldig folkelig og gira på å møte norske syklister, så jeg håper det blir en bra opplevelse for henne og for deltakerne på Utflukt, sier arrangementsansvarlig på Utflukt, Tonje Sameien. 

Se film fra Utflukt 2016 her: 


 
 
VIS KOMMENTARFELT
Njåveggen er tre meter høy og en av sesongens nye elementer i Njå Bike Park på Jæren. Foto: Elisabeth Aanensen
Stinettet i Njåskogen er i stadig utvikling, nå senest med en tre meter høy wallride.
Super stemning på Jentenes Dag i Kjerringåsen sist søndag. Foto: Hanne Holmstrøm Karlsen
Se hvordan det gikk på jentenes dag i Kjerringåsen.
Høststemning i Stryn på høstfesten i 2016.  Foto: Martin Bruaset
Til helga blir det stisykling i Stryn, med muligheter for andre aktiviteter.
Fergetur var en del av lørdagens GTG-utflukt i Østmarka. Foto: Bjørn Enoksen
- 18/10/17
På gulljakt i Østmarka
Flytstiene i Ankenes alpinanlegg er allerede i flittig bruk. Enda mer liv blir det når heisen kommer i gang på sommerstid. Foto: Per Bakkejord
- 11/10/17
– Den dagen vi får heis, eksploderer sykkelaktiviteten her