Gudrun Sanaker Lohne blir ny destinasjonsleder i Skistar Trysil

Kommer fra lederstilling i Destinasjon Trysil, hvor hun har jobbet med Trysil Bike Arena.

Sist oppdatert: 1. juli 2021 kl 14.34
gudrun sanaker lohne trysil skistar sykkel stisykling
NY DESTINASJONSLEDER: Gudrun Sanaker Lohne blir ny destinasjonsleder i Trysil for Skistar.
Lesetid: 1 minutter

Trysil har hatt en enorm vekst i satsing på sykkel de siste årene, men er kanskje fremfor alt kjent som vinterdestinasjon. 

Der står Skistar sentralt i drift av tilbudet, og nå får de ny destinasjonsleder. 

Det er Gudrun Sanaker Lohne som nå får jobben. Hun kommer fra Destinasjon Trysil, hvor hun har vært sentral i arbeidet med å satse på sykkel som turismeprodukt. 

– Fra mine år i Destinasjon Trysil har jeg sett betydningen SkiStar har for Trysil og jeg ser også hvor viktig Trysil er for SkiStar. Å få jobbe med å utvikle mulighetene som ligger i dette videre gleder jeg meg veldig til å gå i gang med, sier Gudrun Sanaker Lohne i en pressemelding fra Skistar. 

– SkiStars overordnede strategier med å utvikle skiopplevelsen for våre gjester, den nylige vedtatte bærekraftstrategien med ambisiøse mål og helårssatsingen har jeg tro på. Det er mye verdifull kompetanse i Skistar Trysil som jeg gleder meg til å jobbe sammen med for å realisere dette, avslutter Lohne.

Publisert 1. juli 2021 kl 14.34
Sist oppdatert 1. juli 2021 kl 14.34
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen