Endelig løsnet det

Team Terrengsykkels Miriam Sivertsen tar med seg godfølelsen inn mot Terrengsykkelrittet.

Sist oppdatert 1. juni 2017 kl 09.45

– Jeg har følt at jeg ikke har vært god nok, men den følelsen forsvant i Halden. Nå skal jeg bruke det fram mot Terrengsykkelrittet.

Det sier Team Terrengsykkels Miriam Sivertsen etter Norgescupen i rundbane i Halden. Hun har vært plaget med både skader og uhell så langt denne sesongen, og rittet i Halden gikk ikke helt problemfritt for seg heller. Men denne gangen var det uforskyldt.

 

– Det var en annen syklist som krasjet inn i meg, og da knakk ventilen, så jeg mistet all luften. Da var det ennå langt til teknisk sone, så jeg tapte mye tid på å få reparert det, forteller Miriam.

 

IMG_4220
IMG_4220

Mens Rakel Birkelig og Anders Holen har fokus mot lengre maratonritt, har Miriam sammen med Svenn Fjeldheim rundbane som hovedsatsing denne sesongen. Til tross for en relativt kort sykkelkarriere, viste Miriam gode testresultater når Team Terrengsykkel målte oksygenopptak og terskelwatt tidligere i vinter. Miriam har slitt litt med å få ut potensialet i rittene hun har kjørt så langt. Under Rye Terrengsykkelfestival fikk hun ikke helt godfølelsen, og i det siste av totalt tre ritt skadet hun seg stygt, og måtte sy fem sting i kneet. Det medførte en litt roligere periode, mens kneet ble bra igjen.

 

– I Halden hadde jeg endelig litt fighter-innstilling. Jeg kjente ingenting til kneskaden, og selv om mange sleit med varmen, var ikke det noe problem for meg. Så selv om jeg fikk teknisk trøbbel tidlig, bestemte jeg meg for å fokusere på det positive, og ikke bryte. Det var et så lite selvforskyldt uhell, at nå har jeg med meg masse motivasjon mot Terrengsykkelrittet, forteller Miriam.

Publisert 1. juni 2017 kl 09.45
Sist oppdatert 1. juni 2017 kl 09.45
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen