Terrengsykkelrittet utsatt i 2021

Det populære rittet i Østmarka utenfor Oslo blir utsatt til sommeren 2021, i påvente av en mer forutsigbar smittesituasjon.

Sist oppdatert: 29. april 2021 kl 12.00
terrengsykkelrittet 2021 utsatt
UTSATT: Terrengsykkelrittet utsettes til 31. juli 2021. Foto: Sjur Melsås
Lesetid: 1 minutter

Terrengsykkelrittet har vært en populær vårtradisjon for terrengsyklister som er glade i sykkelritt med tekniske stier. 

Rittet har pleid å gå i slutten av mai, men nå blir 2021-utgaven utsatt til 31. juli. I fjor ble rittet avlyst. 

– Vi har gledet oss til å ønske velkommen til Østmarka i mai, etter avlysningen i 2020. Derfor har vi ventet lengst mulig før vi tok avgjørelsen om at ritt den datoen ikke er mulig. Nå må imidlertid beslutning tas – av hensyn både til deltakere, arrangør og samarbeidspartnere. Det sier prosjektleder for Terrengsykkelrittet i IF Frøy, Jørn Michalsen.

Nå håper arrangøren på bedre tider i måneden som kommer, og at rittet kanskje kan kombineres med ferie hjemme i Norge for ivrige syklister. 

– Selv om mange ritt er flyttet til den høsten, er den datoen fortsatt ledig. Da er Oslo på sitt beste, og vi håper mange syklister fra andre deler av landet vil kombinere Terrengsykkelrittet med et familiebesøk i hovedstaden, sier Michalsen. 

Han opplyser om at alle som er påmeldt vil bli informert, og får refundert påmeldingsavgift hvis den nye datoen ikke passer. 

Publisert 29. april 2021 kl 12.00
Sist oppdatert 29. april 2021 kl 12.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen