1 Test av rimelige stisykler

OK. Vi kan lett innrømme at alt er relativt. Sykler til rundt 30 000 kroner er mye penger, men det er nå en gang slik at dette er den rimeligere enden av prisskalaen. Og med tidenes «bli-hjemme-sommer» er det kanskje ikke så rart at mange ville lese hva man får for ca en månedslønn pluss noko attåt i juli.  

Annonse

 

2 Test av elsykler       

Elsykler er stadig populært lesestoff. Og stadig flere klikker seg inn for å lese testene våre av elsykler, både gamle og nye.

 

3 Test av billige stisykler       

Men har du sett? Enda en test av billige stisykler? Riktignok ikke av årets versjon, men kanskje vil du som leser lese deg opp før du gjør et bruktkjøp eller slår til på en utgående modell?

 

4 Carl Fredrik Hagens terreng-comeback

Selv om landeveistalentet Carl Fredrik Hagen nå er mest kjent for sine bravurer på landeveien, brukte han terrengsyklingen for å sparke i gang karrieren, og i sommer gjorde han et aldri så lite comeback i Trysil.

 

5 Mer elsykkel

Skal alle sykler være elektriske om noen år? Debatten raser, men leserne våre vil hvertfall lese tester av de nyeste modellene.

 

6 Horst-linken

Er du klar for en trip down memory lane? Denne sykkeloppfinnelsen var i stor grad med på å revolusjonere hvordan sykler ble utviklet.

 

7 Har du luft?

Hvor mye? Hvor lite? Noe i det hele tatt? Det er ikke alltid et fasitsvar på hvor mye luft du skal ha i dekkene, men hvordan man gjør det er rimelig standardisert. Men skal vi tro lesertallene er det fortsatt mange om lurer.

mest lest terrengsykkel juli
LANGTUR: Les om den spesielle stituren i linken under! Foto: Tord Bern Hansen

 

8 Langtur på sti         

Sommeren så langt har fått mange til å bruke hjemlandet til en alternativ ferie. Disse to tok en litt uvanlig tur hjem fra Svinesund, som mange fant lesverdig.

 

9 Høydahls treningsmetode

Ikke alle ligger bare på latsiden gjennom sommeren. Denne økta er kanskje ikke for alle, men står seg fortsatt bra for dem som vil utvikle treningsarbeidet litt.

 

10 Test av drikkesekker

På et tidspunkt var det slik at man lett kunne se hvem som var stisyklist og ikke – bare se etter drikkesekken. Det er lenge siden, og oppbevaringsløsninger både til syklist og sykkel har gjort sekken til dels unødvendig, men fortsatt er den gode gamle drikkesekken en enkel og fornuftig metode for å få med seg drikke, utstyr, verktøy og mat på tur. Vi har testet flere varianter.