Furusjøen frister

I juli blir det sykkelfest i Gudbrandsdalen. Men det blir ikke bare sykkel, for også BigBang og Valkyren Allstars kommer til Kvamsfjellet. Melder du deg på Furusjøen Rundt før 1. juni, er du med i trekningen av en Scott Scale 735 carbon 27,5.

Av: NULL
Sist oppdatert: 29. mai 2014 kl 00.00
NM-ARRANGØR: Furusjøen Rundt er årets NM-arrangør. De lover NM-fest i en løype eliten roser. Alle foto: Furusjøen Rundt
NM-ARRANGØR: Furusjøen Rundt er årets NM-arrangør. De lover NM-fest i en løype eliten roser. Alle foto: Furusjøen Rundt
Lesetid: 2 minutter

Furusjøen Rundt arrangeres 26. juli på Kvamsfjellet, samtidig med NM maraton. NM-løypen er 73 km, mens aktive klasser sykler 70 km. Det er også alternativer for de som synes syv mil er i lengste laget; 32 km og 14 km. Med andre ord noe som burde passe alle og enhver. I tillegg frister arrangøren med en bra uttrekkspremie!

Roser løypen

Elitesyklistene roser løypen i Rondane, men legger ikke skjul på at det blir hardt. Lars Ragnar Manengen forteller til arrangøren at han gleder seg til sommerens store mål: NM-maraton.

Hanne Trønnes er en av landets mest rutinerte maratonsyklister, selv om hun denne sesongen er «ute i permisjon». Hun er lokalkjent i området, og ifølge Ottdalen-syklisten er dette et av landets beste terrengsykkelritt.

- Løypa er tøff og variert med både motbakker og morsomme stipartier, forteller hun til Terrengsykkel.

Carl Fredrik Hagen vant fjorårets generalprøve, og han skal gjøre alt for å kopiere seieren. Til arrangørene sier han:

- Jeg gleder meg veldig til NM på Kvamsfjellet i juli. Veldig kult at mitt favorittband, Bigbang, skal komme å spille på kvelden.

Etter fjoråerst ritt beskrev han løypen slik på bloggen sin:

- 73 km og nesten 2800 høydemeter. En krevende løype med mye sti og teknisk terreng, samt mange høydemeter.

Vinn sykkel

Melder du deg på før 1. juni, er du med i trekningen av en Scott Scale 735 carbon 27,5 som har en veiledende pris på 21.500,-.

- Vi ønsker kun det beste for våre deltagere, sier leder i Furusjøen Rundt, Ole Petter Brendstuen.

Innbyggerne i Kvam er klare for å lage skikkelig fest 26. juli. I tillegg til kampen om edelt metall, blir det Høyfjellskonsert med BigBang og Valkyrien Allatars.

- Vi har en av landets vakreste utendørsscener, og da Bigbang vokalist og hytteeier på fjellet, Øystein Greni, viste interesse for en konsert var mye gjort. Vi håper på liv og røre på fjellet, sier Brendstuen.

 

Les mer om rittet og meld deg på her!

Publisert 29. mai 2014 kl 00.00
Sist oppdatert 29. mai 2014 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen