Historisk plassering i Andalucia Bike Race

Søren Nissen og Lars Granberg leverte et historisk resultat i Andalucia Bike Race. Ingen andre norsk lag har klart en åttende plass sammenlagt tidligere.

Sist oppdatert 11. mars 2014 kl 00.00
Ferdig mann: Stand-in Lars Granberg flatet helt ut etter siste etappe. (foto: Brede Edvardsen)
Ferdig mann: Stand-in Lars Granberg flatet helt ut etter siste etappe. (foto: Brede Edvardsen)

Team Ihus beste norske lag noensinneSøren Nissen og Lars Granberg leverte et historisk resultat i Andalucia Bike Race. Ingen andre norske lag har klart en åttende plass sammenlagt tidligere.– Dette er en veldig stor dag for Team Ihus. Sammen med de beste terrengsyklistene i verden endte gutta på en plass vi bare drømte om på forhånd. Jeg har aldri sett større jernvilje og innsats enn det Søren og Lars leverte, sier Team Ihus-leder Geir Ole Reiakvam som selv var med i det krevende 6-dagers rittet sammen med sin kollega fra meglerkjeden Ihus. Årets ritt startet med problemer med langing, deretter ble snø og kulde en stor utfordring.  Søvnmangel etter lange dager på sykkelsetet var en konstant faktor gjennom hele uka.– Nå skal vi feire helgen til ende, før vi planlegger verdens viktigste ritt, nemlig Cape Epic i Sør-Afrika, sier en overstrømmende glad Reiakvam til Terrengsykkel.

Publisert 1. mars 2014 kl 00.00
Sist oppdatert 11. mars 2014 kl 00.00
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande  | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes  | Øyvind Aas (permisjon)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue