Slik lagde de en av de råeste videoene i 2022

Lurer du på hvordan en viral sykkelfilm lages? Her får du svaret.

Sist oppdatert: 23. januar 2023 kl 08.35
brage vestavik behind the scenes
HARDT ARBEID: Sammen med Blur Media har Brage Vestavik laget noen av de heftigste sykkelfilmene som finnes på nett - i denne unike bakom-filmen får du et innblikk i hvordan det foregår. Foto: Skjermdump, Sound of Speed Behind the Scenes
Lesetid: 1 minutter

Brage Vestavik er kjent for å legge ut filmer som setter fyr på internett, og i 2022 kom nok en film i den kategorien; Sound of Speed.

Brage har flere ganger fortalt om samarbeidet med Blur Media, og hvor mye arbeid som går med for å lage de heftige videoene, og på de 20 minuttene får vi et unikt innblikk i hvor mye dager og arbeid som går med for å skaper bare minutter og sekunder med klipp:

Tidligere har Brage og Blur Media blant annet fått utmerkelse i X Games Real Series - den gang med en heftig film fra hjemstedet Mysen.

Filmen ble laget over flere dager i Hafjell Bike Park. Der får vi se hvordan Brage jobber utrettelig med Axel Rødningen, Oscar Kalsnes og Herman Bøgeberg i Blur Media for å perfeksjonere klippene som til sammen ble den vanvittige filmen, ved hjelp av behind the scenes-filmer Nicholas Kjelland.

Her kan du se filmen Sound of Speed, som vant prisen Video of the Year på Pinkbike.com:

Publisert 23. januar 2023 kl 08.35
Sist oppdatert 23. januar 2023 kl 08.35
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen