Utforproffen, som sykler for det Østerrike-baserte laget MS Mondraker, skal være i Norge fram til neste verdenscuprunde, som går i Fort William i Skottland første helga i juni. Den tida han er hjemme, prioriterer Vestavik å sykle lokalt, og på lørdag sykler han i Østfolds sykkelpark utenfor Sarpsborg. 

– Det er veldig hyggelig om folk vil komme til Kjerringåsen og sykle med meg på lørdag. Det er veldig kult det de har fått til av løyper der, og det er også mye nytt denne sesongen, sier Brage Vestavik. 

Annonse

Flere aktiviteter
Kjerringåsen åpnet forrige uke, og holder åpent fra 11 til 17 på lørdager fram til sommerferien, og igjen fra august til slutten av oktober. I forkant av sesongen er det blant annet kommet på plass et nytt hopp og ny dosering i løypa Bjørnefaret, samt at løypa Gubben har fått ny avslutning og som gir mer fart. 

Fjorårets nye event Camp Kjerringåsen ble en suksess og gjentas i år to ganger. Første camp blir 25.-26. mai, og andre campen går 21.-22. september. Under Camp Kjerringåsen går heisen både lørdag og søndag, det er tilbys gratis camping, og det fyres opp i grillene. På Camp Kjerringåsen i september arrangeres det også Funduro-ritt både lørdag og søndag.