Arnie goes to Håland

Multivalg.. Her er det mange stier som starter ved utkanten.

Sist oppdatert 15. september 2010 kl 00.00
Arnie goes to Håland
Arnie goes to Håland

HVOR?

  • Kommune: Sola
  • Lengde: ikke angitt
  • Tidsbruk: ikke angitt
  • Vanskelighetsgrad: 6. ikke angitt

Slik kommer du dit

Kjør sørover fra SOLA sentrum, gjerne via Solastranden og Ølberg for så å fortsette mot Håland. Vei er godt skiltet og en kan stoppe å ta seg en softis eller hurtigmat ved bodene stående langs strendene på vei til Hålandsskogen. En grei begynnelse på sykkelturen hvis en ankommer med bil er å starte opp ved park. plass beliggende mellom Håland skole og Håland byggefelt. Her er det oppslagstavle med kart og diverse info om vekster og dyreliv en kan møte på i skogen. Turen kan gjøres lett ved å velge enkle ruter slik at det passer for de aller fleste, samt en har gode muligheter til å raste om en ønsker et pust i bakken eller bare nyte den nydelige utsikten fra toppen av fjellet midt i skogen. For de mer erfarne så kan man begi seg ut på svært teknisk krevende ruter alt etter egen evne og fantasi.

Endepunkt

Det er endeløse endepunkt, men de fleste vil nok komme ut av skogen ved byggefeltets begynnelse eller ved tidl. nevnt park.plass. Avslutn. kan kombineres med en tur ned til Hellestø stranden for å virkelig balsamere sjelen.

Terreng

Her er det både svært brede og proffesjonelt opparbeidede stier og mindre små og sjeldent brukte stikkveier. En del høydemeter over enkelte partier.

Rutebeskrivelse

Valgfritt.. Lykke til..!!!

Tips

Sola Kulturhus har egne hefter med sykkelruter i området samt områdene rundt.

Publisert 8. april 2004 kl 00.00
Sist oppdatert 15. september 2010 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen