/ Utfor
 / Hafjell

Hafjell kåret til en av verdens beste destinasjoner for sykling

Sykkelanlegget i Øyer med på toppliste over de beste stedene i verden for sykling i anerkjent magasin.

Sist oppdatert 3. februar 2023 kl 08.28
hafjell bike park kåring
POPULÆRT: Populariteten til Hafjell Bike Park strekker seg langt utenfor landets grenser. Foto: Andrew Lloyd, MBUK.

Det britiske terrengsykkelmagasinet Mountain Biking UK, eller bare MBUK, har nettopp gjort en kåring over de beste destinasjonene for sykling i verden. Og der befinner Hafjell, Norge seg på 15.plass.

– Vi startet med noen enkle hopp og løyper for entusiaster. Fra det har vi stadig vokst og skal fortsette å vokse mer. Å bli anerkjent i såpass godt i selskap er veldig gledelig, sier noe om hva vi har lykkes med. Nå er det bare å «gønne» på videre.

Det sier Knut Løkås, som er daglig leder i Hafjell Sommer.

Får skryt for variasjonen

Pressemeldingen viser også til at det er flere faktorer som har gjort at Hafjell Bike Park har kommet med på denne lista:

«Det er flere poeng som trekkes fram i artikkelen som gjør at Hafjell havner på denne lista. At Hafjell Bike Park har fått en enorm variasjon de siste årene, fra heftige downhillløyper til snille flytløyper er selvsagt vesentlig, og den gode kombinasjonen med nærheten til de fantastiske mulighetene Øyerfjellet byr på er også viktig faktor for at Hafjell fortjener en plass her.»

Lista toppes av Portes Du Soleil i Frankrike, men har også flere andre kjente destinasjoner som Madeira, Portugal, og Aostadalen i Italia.

Publisert 3. februar 2023 kl 08.11
Sist oppdatert 3. februar 2023 kl 08.28
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen