/ Utfor
 / Hafjell

Hafjell Bike Park utvider åpningstidene i 2020

Norges største heisbaserte sykkelanlegg får nå flere sykkeldøgn. Til sommeren er det åpent hver dag, fem uker på rad.

Sist oppdatert: 6. desember 2019 kl 13.46
UTVIDER ÅPNINGSTIDENE: Hafjell Bike Park utvider tilbudet med heisbasert sykling sommeren 2020. Foto: Kippernes
UTVIDER ÅPNINGSTIDENE: Hafjell Bike Park utvider tilbudet med heisbasert sykling sommeren 2020. Foto: Kippernes
Lesetid: 2 minutter

– Det er veldig gledelig å kunne presentere en økning på 46% i åpningsdager for neste sesong. Bakgrunnen for de reduserte åpningstider de senere sesongene er rett og slett at vi har et anlegg som er dyrt i drift, og vi har forsøkt å redusere åpningstider for å spare kostnader og samle trafikken mer på helgene. Men nå tar vi sjansen på å trøkke til litt for å få opp aktiviteten her i sommerferien, og vi har stor tro på at vår satsing i de kommende årene vil gi resultater. Vi gleder oss enormt til å ha fem uker med åpent hver dag, og håper at folk er ivrige på å komme og sykle med oss, sier Knut Løkås, daglig leder i Hafjell Sommer AS. 

Hafjell er bare et av flere sykkelsteder i Norge vi har besøkt og skrevet om, her kan du få inspirasjon til flere turer. 

Gondolen i Hafjell Bike Park vil gå oftere i 2020-sesongen.
ØNSKET: Flere har ytret ønsker om et bedre tilbud på åpningstider i Hafjell Bike Park, det kommer i 2020. Foto: Kippernes

– Ut over flere åpningsdager, er det andre nyheter for 2020-sesongen? 

– Vi jobber nå med å stake ut kursen for hvordan Hafjell Sommer og Hafjell Bike Park skal se ut i fremtiden, og vil forhåpentligvis kunne presentere en langsiktig masterplan på dette i løpet av sommeren 2020. Men allerede til sommeren skal vi investere store summer i å oppgradere området på Mosetertoppen (gondoltoppen) med noe mer lavterskel-tilbud enn det vi har i dag. Der skal vi bygge en stor 1200m2 asfaltert pumptrack, det blir også barneløyper og tilrettelegging for at familien skal kunne nyte en dag på fjellet hos oss. Alt dette skal stå klart til 1. juli, så vi har en meget hektisk periode foran oss når snøen smelter. Utover det så vil vi selvfølgelig prioritere det eksisterende downhill-tilbudet på lik linje som før, og lage litt nye overraskelser, sier Løkås. 

Terrengsykkel besøkte anlegget sommeren 2019, og har tipsene om du tenker å prøve deg på heisbasert sykling i Hafjell til neste sommer. Der kan du også lese mer om økt satsing på sykkeltilbud for familier i Hafjell. 

Dette er åpningstidene for Hafjell Bike Park i 2020:

Åpningstider Hafjell Bike Park 2020
ÅPNINGSTIDER: Dette er åpningstidene til Hafjell Bike Park i 2020.

Hafjell Bike Park

  • Populært sykkelanlegg i Øyer.

  • Har gjestet både VM, verdenscuper og flere norgescuper i utforsykling.

  • Primært kjent for heisbasert sykling, men har større planer om bredere sykkeltilbud.

Stipatruljen til Terrengsykkel har også besøkt Hafjell: 

Publisert 6. desember 2019 kl 13.46
Sist oppdatert 6. desember 2019 kl 13.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen