Offroad Finnmark øker deltakerkapasiteten

Arrangøren utvider kapasiteten for det populære sykkelrittet, og lover oppgraderinger for en bedre opplevelse.

Sist oppdatert: 23. februar 2024 kl 09.08
offroad finnmark
POPULÆRT RITT: OF150 er den korteste distansen i Offroad Finnmark, på «bare» 150 kilometer. Men det er populært nok til at arrangøren må utvide kapasiteten.Foto: Morten Broks.
Lesetid: 1 minutter

Den populære sykkelkonkurransen Offroad Finnmark har bestemt seg for å øke deltakerkapasiteten fra 200 til 250 syklister på 150 kilometer-distansen.

Dette skjer som følge av den uventet store pågangen, ifølge en pressemelding fra arrangøren. 

– Vi hadde aldri forestilt oss i vår villeste fantasi at OF150 km skulle bli fulltegnet nesten seks måneder i forveien, sier daglig leder Kjetil Johansen i Offroad Finnmark.  

I samarbeid med Joatkajávri Fjellstue har arrangøren gjort nødvendige tilpasninger for å øke kapasiteten. Samtidig lover de at alle deltakere får den servicen og maten de trenger, i tillegg til en trygg og spennende opplevelse.  

De siste årene har mange norske sykkelritt opplevd en stor nedgang i antall deltakere - men for Offroad Finnmark har dette slått helt annerledes ut.

offroad finnmark kjetil johansen
Les også

Offroad Finnmark planlegger også betydelige oppgraderinger av arrangementet. Dette inkluderer forbedrede fasiliteter, økt service, bedre beredskap og forbedret sporing av deltakerne.  

– Vi håper å unngå at noen må stå på sidelinjen. Men skulle det vise seg at også 250 plasser ikke er nok, står vi klare til å vurdere ytterligere utvidelser, sier Johansen.  

Denne artikkelen er laget ved hjelp av AI-verktøy fra Anthropic, og kvalitetssikret av Terrengsykkels journalister.

Seier til Noah Pettersen og Sönke Wegner på Offroad Finnmark OF300
Les også
offroad finnmark
MIDNATTSRITT: Offroad Finnmark byr på noen sykkelopplevelser du neppe finner i andre sykkelritt. Foto: Kristoffer H. Kippernes.
Publisert 23. februar 2024 kl 08.45
Sist oppdatert 23. februar 2024 kl 09.08
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen