Gjelten og Repshus vant Trysilrittet

Steffan Repshus tok sprintoppgjøret i Trysilrittet og vant med 2.5 sekunders margin, Berit Gjelten vant dameklassen.

Sist oppdatert 2. juli 2016 kl 14.58
Berit Gjelten fra Team Trek Mesterhus vant både Trysilrittet 75 i dag og Topprittet 1132 i går kveld. Foto: Hans Martin Nysæter/Trysilrittet

Knut Erik Nesteby fra Team Trek Mesterhus sikret seg andreplassen, bare tideler foran Erik Nordsæter Resell.

Resell igjen snøt landeveisproffen Carl Fredrik Hagen, som ble nummer to i Topprittet 1132 i går kveld, for pallen med noen tideler – etter 75km skilte det under ett sekund mellom andre- og fjerdeplass.

Knuste konkurrentene
I dameklassen var det imidlertid ingen tvil om utfallet. Berit Gjelten fra Team Trek Mesterhus vant med fem og et halvt minutts margin til Linda-Kristine Bjerke fra Glåmdal SK/Hedmark Terrengsykkel.

– Det gikk seg til etter hvert. Jeg var helt ødelagt de tre første mila. Så løsna det, og jeg kjørte fortere på slutten. Bløtt og grisete var det, men det var artig å vinne etter så mange andre- og tredjeplasser i dette rittet her, sier Gjelten.

Gjelten, som også vant Topprittet 1132 i går, klokket inn på 2:39:33.79, mens Bjerke var i mål på 2:45:03.6. Nina Ultveit Haugen fra Sarpsborg SK ble nummer tre.