Kloppa Ice Race utsatt til lørdag 14. mars.

Med kuling, null til to grader og kraftig regn er dagens isritt på Harestuvannet utsatt til førstkommende lørdag.

Sist oppdatert: 8. mars 2020 kl 07.40
Kloppa Ice Race på Harestuvannet
Kloppa Ice Race arrangeres i en tre kilometer lang rundløype på Harestuvannet. Foto: Bengt Ove Sanness
Lesetid: 2 minutter

– Vi beklager sterkt, men av hensyn til rytterne ser vi oss nødt til å utsette Kloppa Ice race til neste lørdag. Sterk vind, null til to grader og kraftig regn er ingen helsemessig god kombinasjon, sier Tor-Arne Tømte, som er en av initiativtakerne til rittet. 

Dermed er det fortsatt muligheter for å bli med på det unike vinterrittet, som er et samarbeid mellom Kloppa offroadklubb og Harestua skøyteglede. Kloppa Ice Race arrangeres nå lørdag 14. mars klokka 13. Online påmelding er åpen fram til klokka 12:30 på rittdagen. De som allerede var påmeldt er blitt flyttet til den nye datoen.    

Rittet arrangeres i en tre kilometer lang rundløype på Harestuvannet. Etter gjennomkjøring fredag melder initiativtakerne om at den svingete løypa på glattisen var mer krevende enn forventet, til tross for at den er helt uten høydemeter. 

Kloppa Ice Race er åpent for alle typer sykler, men piggdekk er påbudt. Det settes opp klasser for menn og kvinner senior og junior. Seniorene sykler sju runder og totalt 21 kilometer, mens juniorene sykler fem runder. Juniorklassen sykler fem runder og totalt 15 kilometer, mens senior sykler sju runder og totalt 21 kilometer. Arrangører antyder rundetider på rett over åtte minutter for menn senior, slik at forventet vinnertid vil bli rett under en time. 

Publisert 8. mars 2020 kl 07.40
Sist oppdatert 8. mars 2020 kl 07.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen