Isak Leivsson fortsetter å satse på utfor, men går fra laget Propain Dirt Zelvy etter årets sesong. Han legger ikke skjul på at utstyrsproblemer er en årsak til at han nå forlater det britiske profflaget.  

– Jeg valgte å avslutte hos PDZ etter det siste rittet i år. Jeg var misfornøyd med utstyret og måten teamet ble styrt, og følte jeg ville kastet bort potensialet ved å fortsette, sier Leivsson til Terrengsykkel.no.

Annonse

Han har foreløpig ikke signert med noe nytt lag, men bekrefter at han vil fortsette å satse.

Les også: Zakka blir første norske enduroproff 

– Jeg fortsetter å satse på sykling til 2017, men akkurat utstyret jeg skal sykle på er ikke helt klart. Det blir mest sannsynligvis ikke team, men sykkelavtale direkte fra produsent, sier Leivsson.

Les også: Isak best i USA 

Selv om sesongen ikke har gitt de resultatene han hadde håpet på, føler han likevel at han har hatt framgang på flere plan.

– Høydepunktet fra året som var er at jeg fant løsninger på mye jeg slitt med de siste årene. Fikk ikke uttelling resultatmessig, men vet videre at jeg har mye å vise, sier han.

Les også: Tre av fire til verdenscupfinalen 

– Det har vært en stor glede å ha denne Karen på laget de siste sesongene her på Propain Dirt Zelvy. Han er en gentleman på alle plan, og vi har hatt mye moro underveis. Det er leit for oss at vi ikke får fortsette å støtte ham i 2017. Men vi ønsker Isak all lykke videre, og gleder oss til å se ham på ritt til neste år, sier team manager Ben Reid, i en pressemelding fra laget.

BESTILL ABONNEMENT: Det beste TERRENGSYKKEL-innholdet hjem i postkassen.