Sveum, bytter til Trek-sykler og Bontrager-tilbehør for sin videre satsning.

Annonse

Den meriterte syklisten har store ambisjoner for fremtiden og inngår nå et samarbeid med Trek og deres norske distributør Foss Sykler.

Trek-distributør i Norge, Foss Sykler, har vært med på det meste av terrengsykkelhistorien her til lands, gjennom merkene Trek og Gary Fisher. Listen av norske toppsyklister som har vært innom Foss Sykler er lang, og Sveum viderefører en god tradisjon, sier markedssjef Jo-Inge Mandt i Foss Sykler, som gleder seg til å jobbe med Sveum framover.

– Elisabeth har en sjelden kombinasjon av meritter, sykkelglede og personlighet som gjorde at vi lenge har fulgt med henne. Hun har verdenscupseier i rundbane, sjuendeplass fra sprint-VM på Hafjell og er regjerende Norgesmester i sykkelkross. Også er hun en fantastisk jente som ikke bare er rå når det gjelder, men hun sprer sykkelglede og inspirasjon hvor enn hun er, sier Mandt.

Samarbeider om mesterskapsdrømmen
Sveum legger lista og ambisjonene høyt. Sveum ønsker å utvikle seg videre, og igjen ta steget fra norgestoppen til verdenstoppen. – Mine ambisjoner er å etablere meg i verdenstoppen innen terrengsykling. Målene for 2016 er å ta pallplasser i internasjonale UCI-ritt, kvalifisere meg til EM og VM, vinne Norgescup-ritt og NM-gull. Drømmemål for sesongen er OL 2016. Ganske friske mål, men jeg vet hva som skal til, sier Sveum.

Der tror Mandt at samarbeidet med Foss sykler, Trek og Bontrager kan bidra. 

– Vi tror vi sammen skal få realisert Elisabeths potensiale gjennom et godt og langsiktig samarbeid. Nå får hun sykler og utstyr tilpasset for hennes satsing. Vi kan ikke spå fremtiden, men om vi kan bidra til å realisere drømmer, så er vi glade. Og uansett skal vi ha en inspirert og morsom sykkelhverdag sammen, sier Mandt. 

Elisabeth Sveum Bengt Ove Sannes 1200x
Elisabeth Sveum er allerede blitt husvarm på det nye utstyret, og ambisjonene for sesongen er skyhøye. Foto: Bengt Ove Sannes

Elisabeth Sveum er allerede blitt husvarm på det nye utstyret, og ambisjonene for sesongen er skyhøye. Foto: Bengt Ove Sannes