Utforsyklistene Eddie Masters, Brook MacDonald og Charles Murray har slått seg sammen med rundbanesyklisten Anton Cooper for å samle inn penger til Burwood Spinal unit og westpac Rescue Heli. Altså et lokalt sykehus sin opptreningsavdeling for personer med ryggradsskader og redningshelikopter-tjenesten. 

Brook MacDonald har akkurat gjort comeback som utforsyklist denne høsten etter at han brakk ryggen under VM i Canada sist høst. MacDonald mistet førligheten og bevegelsen i begge beina etter fallet, men har ved hjelp av trening og behandling utrolig nok klart å komme tilbake som utforsyklist.

Annonse
Utforgutta som løper
LØPE-STUNT: Utforsyklistene Brook MacDonald, Eddie Masters og Charles Murray løper inne på hotellrommet til inntekt for ryggradsbehandling.

 Dette er hans og kollegaene hans måte å gi tilbake til dem som har hjulpet ham og andre syklister i New Zealand som har trengt behandling eller redningshelikopter. 

Syklistene regner med å løpe over 4000 ganger frem og tilbake på sine respektive hotellrom i løpet av lørdag 31. oktober. Det kommer til å bli en krevende øvelse for alle syklistene. Ingen av dem har særlig erfaring med løping og få vet hvordan løping frem og tilbake på et lite hotellrom i 2-3 timer påvirker kropp, bein og sinn. 

Du kan støtte syklistenes sak gjennom deres innsamlingsside