Her ryker ankelen for Brage Vestavik

Brage Vestavik pådro seg et ankelbrudd under innspillingen til X Games Real Series. Nå får du se både det stygge krasjet, men også annet materiale som ikke ble brukt i editen.

Sist oppdatert: 18. mai 2021 kl 13.55
brage vestavik ankelbrudd x-games
Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

I slutten av april ble det klart at Brage Vestavik fra Mysen i Norge tok sølv i den prestisjetunge konkurransen X Games Real Series. 

Ikke nok med det - kort tid etter tok han også en knusende seier i seer-avstemningen om hvem som hadde det beste bidraget. 

Editen hans skilte seg ut blant bidragene, og syklingen han gjorde er ikke helt uten risiko. Rett før bidraget skulle ferdigstilles, krasjet han hardt på et av elementene, og pådro seg et brudd i ankelen. 

Nå har X Games sluppet flere små snutter hvor syklistene, også Vestavik, forklarer hvordan innspillingen foregikk. Her får vi også se nærmere på hvert element, og hva Brage tenkte om de forskjellige triksene. Vi får også se det harde sammenstøtet hvor ankelen røyk - ikke for sarte sjeler. 

Her kan du se filmen: 

Publisert 18. mai 2021 kl 13.55
Sist oppdatert 18. mai 2021 kl 13.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen