Pinkpark åpner!

På Geilo åpner de dørene for syklister lørdag 24 juni. Løypenettet er utbedret og satsningen større enn noensinne.

Sist oppdatert: 23. juni 2006 kl 00.00
nye doseringer og hopp på Geilo
nye doseringer og hopp på Geilo
Lesetid: 2 minutter

Nytt av året på Geilo er en 4X-løype som påstås å være en av skandinavias beste. Samtidig starter arbeidet på Pink Link, som er en 400 meter sammenhengende north shore løype. Den skal ta omlag tre uker å konstruere.

Den blir koblet mot HeXe-løypa, som også kalles ”The Witch Trail”. Hexe løypa er omlag 600 meter lang og rettet mot frikjørerne. Den har doseringer, tabletops, rockgardens og tekniske partier. Det er gutta bak Mountain Mayhem som har laget løypa, John Roche og David Rimmel. Løypa skal være helt rå, men det som vil gjøre turen til en sammenhengende tur av episke proporsjoner er det 400 m lange North-Shore partiet til toppen av Pink Park/4x-løypa. Bredden på North-shore partiet er 1,40 meter og følger terrenget som en lang, buktende slange, gjennom skogen i det bratteste terrenget på Geilo.

Inntil North-shore linken er klar må en belage seg på å sykle en sti med en liten oppoverbakke for å komme til toppen av Pink Park og 4x-løypa.

Videre utbygging er en ny freeride-løype med blå vanskelighetsgrad. Den vil ta ca to uker å bygge.

Totalt sett vil Geilo da tilby 2 nye freeride-løyper, 1 downhill løype, 4X, og slope-style park (Pink Park).

Bilder: Asle Slettemoen

Publisert 23. juni 2006 kl 00.00
Sist oppdatert 23. juni 2006 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen