Cannondale

Cannondale har vært med på mye av terrengsyklingens brokete historie, og er fortsatt en av de største. Her er våre tester av Cannondale sykler.

Helt fra terrengsyklingens oppstart har Cannondale vært kjent for sitt designpreg og raske sykler. Med sykkellegender som Tinker Juarez, Cedric Gracia og Brian Lopes for å nevne noen i stallen, har mange sett opp til merket.

Fremfor alt er nok Cannondale kjent for terrengsyklister som merket som har sykler med den spesielle gaffelen Lefty. Den skiller seg kraftig visuelt ut ved at den kun har ett gaffelbein, på venstre side. 

Hvis du er skeptisk, slapp helt av. Dette fungerer meget bra, og vi har flere ganger gitt Lefty-gaffelen skryt i våre tester. 

Cannondale er også kjent for å lage noen av de beste landeveissyklene i verden. Har du Terrengsykkel-abonnement, har du gratis tilgang til landevei.no, hvor du kan lese flere tester av både grussykler og landeveissykler.

Cannondale har et stort utvalg elsykler, vi har testet den kapable og morsomme stisykkelen Moterra.

Jekyll er et modellnavn som har vært med Cannondale i mange år, og vi har testet endurosykkelen med det kjente navnet.

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen