FOX utvider ytterligere sin gaffel-linje og introduserer verden for trail/freeride-gaffelen 36

Dette sier FOX i en pressemelding som tikket inn til oss i dag tidlig;

Annonse

"Dette er et interessant marked for industrien” sier Mario Galasso, visepresident i sykkelavdelingen til FOX. “Det er et marked der utstyret bør være lett, men som også bør tåle en hel del fordi utstyret blir kjørt svært hardt."

"Vi designet denne gaffelen basert på de samme kriteriene som den nye utforgaffelen. Og den vil kun komme med 20mm drop outs da vi føler at dette er det eneste fornuftige med den mengden vandring og 8" bremserotorer"

Nok en gang flytter FOX grensene og leverer gaffelen med hele 36mm innerbein som gjør at gaffelen tåler ekstreme påkjenninger, innehar høy styrke i forhold til vekt, og gir svært presis styring. Gaffelen kommer med TALAS-system, noe som gjør at en kan justere vandringen mellom 110mm og 150mm. Gaffelen vil veie under 2,5 kg, leveres i 1 1/8 dimensjon.

36 vil bli levert med utvendig justering av kompresjon og retur. "Demperenheten innehar en rekke nye teknologier og alt vi kan si om systemet på dette tidspunktet er at det vil gi økt funksjon" sier Brian Lapman, designer FOX.

FOX-ryttere vil teste denne gaffelen i sommer, og gaffelen vil bli tilgjengelig for publikum sent på våren 05.