Årets NM-løype i rundbane

NM i terrengsykling, rundbane blir arrangert kommende helg på Langsetløkka i Oslo. Arrangørene, Rye SK har en helt nye løype å by på. Se filmen fra løypa her.

Sist oppdatert 10. september 2020 kl 06.30
NM-løype på Langsetløkka
NM-LØYPE: SK Ryes ferske NM-løype er krevende og kompakt. Noe som er moro både for deltagere og tilskuere.

Da Brummundal måtte si fra seg NM i terrengsykling på grunn av smittefaren var gode råd dyre. Norges største sykkelklubbb tok opp hansken og snudde seg rundt på kort varsel for at Norges beste terrengsyklister skal få kjempe om medaljer og flaggtrøyer. 

NM-løypa på Langsetløkka
TEKNISK OG NATURLIG: NM-løype inneholder tekniske stipartier og noen bygde elementer.

«Da vi ble forespurt av NCF om å arrangere har frivillige i klubben kastet seg rundt for å få på plass et arrangement som skal være et Norgesmesterskap verdig. Som en stor sykkelklubb vil vi alltid føle på et ansvar for å legge til rette for aktivitet. Vi ser på dette som en fantastisk mulighet til å gi terrengsyklistene et NM de fortjener i den vanskelige sesongen 2020!» SK Rye ved rittleder Rakel Broholt Fougner og klubbleder Robin Mackenzie-Robinson

SK Rye har solid erfaring med å arrangere rundbaneritt på stiene i deres terrengsykkel-område ved Langsetløkka på Kjelsås i Oslo. Her i skråningen rett overfor Oslos drikkevannskilde Maridalsvannet har det blitt kjempet om UCI-poeng, norgescup-poeng og rittseiere i en årrekke allerede. Da Rye snudde seg rundt for å ta på seg et NM som hang i det uvisse hentet de også frem en ny løypevariant for anledningen. Løypa har blitt bygget på og tilrettelagt på dugnad de siste ukene. 

NM-rittene i rundbane vil gå lørdag 12. september. 

NM-rittene i sprint/kortbane vil gå søndag 13. september. 

Se løypa i video-vinduet nedenfor. 

Publisert 10. september 2020 kl 06.30
Sist oppdatert 10. september 2020 kl 06.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen