Brage Vestavik på Red Bull

Den norske freeridesyklisten Brage Vestavik fra Mysen har signert med energidrikkprodusenten Red Bull.

Sist oppdatert: 26. januar 2022 kl 18.48
brage vestavik red bull
GUTTEDRØM: Brage Vestavik har signert med Red Bull. Foto: Emil Sollie.
Lesetid: 2 minutter

2021 var et innholdsrikt år for Brage Vestavik, med deltakelse og gode resultater i X Games Real Series, nok en visitt til Red Bull Hard Line, og til slutt en invitasjon til Red Bull Rampage, hvor han hadde et stygt krasj under trening, og ikke fikk deltatt.

Nå har imidlertid Vestavik signert avtale med Red Bull.

– Jeg har hatt god kontakt med Red Bull i Norge i mange år, så det er veldig kult at vi fikk til noe. Det er en barnedrøm å få den hjelmen, jeg husker jeg så New World Disorder-filmene når jeg var liten, og alle de feteste gutta hadde den hjelmen, sier Vestavik til Terrengsykkel.

Vestavik har markert seg selv stadig mer internasjonalt de siste årene, både med konkurransesykling, men ikke minst med ulike film-segmenter.

Han forteller at det også vil bli mye av det framover.

– De støtter min greie. De har vært og sett hva jeg bygger på, og er stoka på alt. Det er kult at jeg kan få drive bare med sykling, og ikke nødvendigvis en spesifikk type sykling. Jeg kommer til å fortsette å lage edits og sykle noen eventer, men kommer til å ha mye bedre support. Det er også en økonomisk avtale, ikke bare en hjelm, sier Vestavik.

brage vestavik red bull
SKAL FORTSATT GRAVE: Brage Vestavik forteller at han skal fortsette å lage filmprosjekter, og ikke slutte med graving av hopp og features hjemme i Mysen. Foto: Emil Sollie.

Etter den harde krasjen i Utah-ørkenen, kunne Vestavik nylig fortelle til Terrengsykkel at han er tilbake på sykkelen igjen, etter lang opptrening.

Publisert 26. januar 2022 kl 18.28
Sist oppdatert 26. januar 2022 kl 18.48
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen