/ Utfor
 / Hafjell

Sesongslutt i Hafjell

Sommeravslutningen i Hafjell står for tur. Hafjell bike park og Hafjell Freeride klubb’s tradisjonsrike End of summer party går av stabelen førstkommende helg, 29 og 30. september.

Sist oppdatert 27. september 2012 kl 10.02
Hafjell bike park
SISTE RUN: Hafjell takker etter helgen for seg, og feirer de siste dagene med flere arrangementer, og en kjempefest på lørdag. Foto: Esben Haakenstad

Du skulle tro at Snorre Pedersen & Hafjell crewet fikk litt roligere dager etter tidenes World Cup- arrangement, men neida.

Det er alltid litt hverdag mellom hver fest, og nå jobbes det hardt for å gjøre End of summer party 2012 til en uforglemmelig helg.

Whip shit by Damage Inc

 Startskuddet for sykkelfesten går fredag klokken 1800, med den noe uhøytidelige men desto mer showpregede konkurransen Whip Shit. Mr. Damage Inc. himself, Anders Håheim, lager en egen video edit som vil bli vist på Ryk & Reis lørdag kveld.

Det store spørsmålet er hvem som blir årets Whip King!

Chainless race i Parkløypa

Klassikeren er en morsom og stort sett uhøytidelig konkurranse i en av Hafjell's mest populære løyper, hvor alle kan være med.

Det spesielle her er at man må stille til start uten kjede på sykkelen! Konkurransen er nest sist del av Hafjell Cup 2012.

Startavgiften er på 100 kroner, og påmelding gjøres i sekretariatet ved Bikeshopen fram til klokken 11.00.

Roller Coaster Air Downhill

 Dette er en luftig konkurranse for erfarne syklister i Hafjells råeste løype, her handler alt om høy fart og store hopp. Dette er siste og avgjørende stopp i årets Hafjell cup, og her anbefales det virkelig å få med seg konkurransen fra tilskuerplass om du ikke skal delta selv. Startavgift er også her på 100 kroner, og påmelding gjøres i sekretariatet ved Bikeshopen fram til klokken 11.00.

Nyheten i år er at starten nå går fra toppen av den nyåpnede delen, ved kryssingen av Moe`town.

Pangfest

Årets sesong i Hafjell Bike Park rundes av med en heidundrende fest på Ryk & Reis i Hafjell. Her blir det premieutdelinger for dagens konkurranser, kåring av sammenlagtvinnere av årets Hafjell Cup, visning av dagens film og dagens fete. Vi spår en meget hyggelig kveld med mange gode folk, en tåre eller to og mye latter ut langt ut i de sene nattetimer.

Velkommen!

Publisert 27. september 2012 kl 00.00
Sist oppdatert 27. september 2012 kl 10.02
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen