/ Utfor
 / Hafjell

Sesongavslutning på Hafjell 2008

27. september braker det løs på Hafjell! Avslutningshelga har blitt en tradisjon for mange. Arrangementet har vært en suksess hvert år, det blir neppe et unntak i år!

Sist oppdatert 25. september 2008 kl 23.35
hafjell bike park
TYNN LUFT: Under avsluttningshelgen på Hafjell blir det arrangert Dirtkonkurranse i regi av Brown Couch.

Tekst og foto: Eirik Evjen.

Under avslutningshelgen i Hafjell Bike Park vil det bli arrangert konkurranser som alle kan delta i, både for de med dirtjump-sykler og de med fulldempa sykler. Også et bra program for stisyklistene med turer over Øyerfjellet.

Årets avslutning er spekket med tilbud for alle. Chainless downhill ble første gang arrangert under fjorårets avslutning. I denne konkurransen er det om å gjøre å komme seg ned en del av parkløypa på best tid uten kjede. Konkurransen var en suksess i fjor, og vi i utfor.com gleder oss til å rulle ned kjedeløst.

Under Terrengsykkel Jam som var tidligere i år arrangerte Brown Couch DMR Dirtjam på dirtsa. Igjen har du og dirtsykkelen din en mulighet for å bli med på dette Jamet. Dirtsa vil være åpne for hopping/trening utover hele lørdagen, og når heisen stenger kl 17.00 Starter selve Jamet. Det vil være musikk og masse å se på som sist gang. Jamsessionen vil vare i en time med to-tre dommere og to klasser (Under og over 14 år)

Det vil være downhill/freeride kurs i regi av Espen Johnsen og Anne Mai Sletten. Espen Johnsen kurser guttegrupper mens Anne Mai kurser jentegrupper. Espen er Norgesmester i downhill og har kjørt worldcup. Anne Mai er en av Norges raskeste jenter med gode plasseringer i NorgesCupen i downhill. Er du interessert i å lære teknikker fra et par av Norges beste syklister burde du absolutt melde deg på dette!

Program lørdag 27. September.

Kl. 09.00 - 10.00 Reg/påmelding kurs og konkurranse (Hafjell Bike Shop)

Kl. 09.45 - Oppstart downhill og freeride kurs (Hafjell Bike Shop)

Kl. 10.00 - Hafjell Bike Park åpner.

Kl. 12.00 - Stitur (mtb) på ca 4 timer med lars Ragnar Maengen, på hans favoritter i Øyerfjellet.

Kl. 13.00 - Stitur (mtb) på 2-3 timer med Asgeir Lindberg. (Lett/middels tur)

Kl.15.00 – Big Air åpen

Kl. 17.00 DMR DirtJam (Dirtsa)

Kl.17.00 After Bike – Woody’s

Kl.20.00 Premieutdeling Hafjell Scott Cup, med film fra rittene på Woody’s.

Kl.21.30 Dagens film på Ryk og reis.Etter konkurransene og frikjøringen på lørdag blir det fest! Woody’s bar som ligger rett ved bunnstasjonen inviter til fest. Woody’s skriver; After all that work on the trails... its time to paaarrtyy!!!. Her vil det vises diverse freeride-filmer utover kvelden skriver Woody’s. Etter klokken 21.30 vil det bli 18 års grense. Kl. 21.30 bør alle ta seg turen over til Ryk og reis, der skal dagens film vises, eller årets film kan man si. Christian Magnussen har filmet alle av Hafjell sine arrangementer og kommer også til å filme under avslutningshelgen. Filmen blir et tilbakeblikk på året som har vært. Har du vært mye på Hafjell i Sommer er det stor sjanse for at du dukker opp på skjermen. Du vil ikke gå glipp av dette!Følg linken nederst på siden for mer info om stiturene ledet av blant andre, Lars Ragnar Manengen.

Les om Scott Cup Gressløypa og Seterløypa her:Bilder fra Scott Cup og Seterløypa

Publisert 25. september 2008 kl 00.00
Sist oppdatert 25. september 2008 kl 23.35
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen