/ Utfor
 / Hafjell

Se bilder fra Hafjell

UTFOR-EM: Her er en liten bildegjennomgang av fredagen i Råbølhenget.

Sist oppdatert 7. august 2010 kl 00.00
Zakka er vår største medaljekandidat, sammen med...
Zakka er vår største medaljekandidat, sammen med...

Under fredagens tidsgjennomkjøring kjørte de fleste med hodet, spesielt gjennom det forræderiske gjørme-/steinpartiet i Råbøl. Etter Nordisk har noe stein blitt tatt bort. Siden partiet er så nytt, er det fortsatt endringer fra tur til tur for utøverne. Gjennom dagen så vi stein på størrelse med fotballer som beveget seg nedover i løypa. Terrengsykkel kom i prat med to unge irer som kom tilbake til cruxet etter at de hadde hatt sine tidsrun.

- Da jeg kom hit lå det plutselig en stor stein i linja mi. Jeg vedder på at det var Ewan som la den der, for han kjørte rett før meg, sier Greg Callaghan.

Hvordan liker dere løypa?- Jeg synes den er helt fantastisk. Perfekt, sier Ewan Doherty.

Zakarias kjørte inn til nest beste tid blant juniorene. Og klart raskeste nordmann.- Tiden i dag har jo ingenting å si, så jeg kjørte igjennom kontrollert. Det gikk greit, sier Zakka beskjedent.

Espen Johnsen havna godt ute i geografien på et høyhastighetsparti på slutten av løypa. Han var ikke den eneste.- Jeg mista bakbremsa på slutten og gikk rett til skogs, forteller utfor-Norges blideste mann, Øyvind Mæhle, og går inn i en billedlig forklaring på hvordan det kunne gå galt, selv etter to runder med lufting av bremsen før tidsrun'et.

Anita Ager Wick og Zakarias Blom Johansen seiler opp som klare medaljekandidater, mens det blir spennende å se hvor langt hjemmebanefordelen rekker for Johnsen og Hansen mot ryttere som er veletablert langt opp på World Cup-resultatlistene.

Publisert 7. august 2010 kl 00.00
Sist oppdatert 7. august 2010 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen