/ Utfor
 / Hafjell

Scott cup 2 på Hafjell

Allerede førstkommende lørdag er det dags for runde to i høstens utforcup på Hafjell. Denne gangen er det den populære Gressløypa som skal til pers.

Sist oppdatert 18. september 2008 kl 00.00
Zakarias Blom Johansen kjørte rått i forrige runde i Scott cup. Da i Old-School.
Zakarias Blom Johansen kjørte rått i forrige runde i Scott cup. Da i Old-School.

Utforsesongen er ikke over selv om norgescupen er avgjort. Scott cup på Hafjell fortsetter to helger til.

Denne lørdagen (20. september) er det duket for kniving i Gressløypa før cupen avsluttes neste helg med Chainless Downhill. Forrige runde i Scott Cup foregikk i Old School-løypa og det ble kjørt det remmer og tøy kunne holde. Kongen av norsk utfor-sykling, Espen Johnsen, stakk av med seieren og leder følgelig cupen før andre runde.

Zakarias Blom Johansen imponerte i 15/16 klassen med nest beste tid totalt, mens Anita Ager Wick beviste igjen at hun er sjefen i jenteklassen.

Hvem er raskest i den litt spesielle, sti-inspirerte Gressløypa? Bli med sjøl å se hvor fort du kan sykle. Eller bare ta turen opp for å se Norges beste utforsyklister i uhøytidelig kappestrid.

Både Espen Johnsen og utfordrer Bjørn Ballangrud benyttet forrige helg til å trene til kommende cuprunde. Se videoen fra gjennomkjøringenpå Facebook.

Programmet for helgen finner du på Hafjell Freeride klubbs hjemmesider.

Publisert 18. september 2008 kl 00.00
Sist oppdatert 18. september 2008 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen