Hjem
 / Utfor
 / Hafjell
 / Rikholdig sesongavslutning i Hafjell Bike Park

Rikholdig sesongavslutning i Hafjell Bike Park

Hafjell kjører sesongavslutning i bike parken i fire dager til ende, tradisjonen tro med konkurranser og fest.

Sist oppdatert 3. oktober 2016 kl 10.00
Hafjell bike park
IVRIG-jentene er tilbake i Hafjell med sesongens siste jentecamp 8.-9. oktober. Sesongavslutningen går 6.-9.oktober. Foto: IVRIG

Hafjell Bike Park kjører sesongavslutningen fra torsdag 6. til søndag 9. oktober, som for mange sammenfaller med høstferien.

– Vi feirer som vanlig sesongavslutningen vår med konkurranser, gode tilbud, fest og moro. Og vi inviterer sykkel-Norge til å komme å feire en knallsesong sammen med oss, sier Knut Løkås, som er manager i Hafjell Bike Park.

Han kan se tilbake på en sesong med solid økning i antall besøk, et par nye løyper og flere vellykkede arrangementer, fra camper og kurs, til konkurranser og NM i utfor, og tidenes første endurokonkurranse i anlegget. For finalehelga frister Løkås med rabatterte heiskort, billig sykkelleie, og gode tilbud, i tillegg til fest og moro både i og utenfor bakken.

 

– Tradisjonen tro blir det chainless konkurranse i Parkløypa på lørdag, men påmelding om morgenen, gjennomkjøring fra klokka 12 til 13, og start klokka 1315. Det blir også instagramkonkurranse, og på begge deler er både premier for de beste, og uttrekkspremier blant alle deltakerne. Lørdag kveld er det premieutdeling for dagens konkurranser og fest på ryk og reis, sier Løkås, som gleder seg til helga. 

Ettersom sesongavslutningen går parallelt med høstferien vil Bike Parken ha åpent helt fra klokka 10 om morgenen både torsdag og fredag så vel som i helga. Det gjelder også serveringsstedene Woody's og Skavlen.

Mer om Hafjells sesongavslutning 

Videre kjører IVRIG sin siste jentecamp for sesongen, med teknikk, mekking og egne tilbud til jentecampens deltakere.

Publisert 3. oktober 2016 kl 10.00
Sist oppdatert 3. oktober 2016 kl 10.00
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande  | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes  | Øyvind Aas (permisjon)

Kommersiell leder: Alexander Hagen  | Prosjektleder event: Lisa Kvålshaugen Bjærum | Daglig leder: Anne Julie Saue