/ Utfor
 / Hafjell

Livstruende skadet i Hafjell Bike Park

En 16-åring er fraktet til Ullevål Universitetssykehus med livstruende skader etter en ulykke på Hafjell.

Sist oppdatert 25. september 2006 kl 13.54
ulykke hafjell bike park
Ulykke i Hafjell Bike Park

Sakset fra VG nett:

Det var avslutningshelg ved Hafjell Bike Park i helgen og siste sjanse til å bruke sykkelen i løypene som om vinteren brukes til alpint. 16-åringen skal ha drevet såkalt freeride-kjøring da ulykken skjedde.

Freeride eller frikjøring kan beskrives som utfor på sykkel - uten markerte løyper. Gutten skal ha mistet kontrollen over sykkelen før et hopp og landet forkjært.

- Han holdt nok litt for høy fart, landet feil på sykkelen og stupte over styret. Vi betrakter dette som en ren ulykke, sier operasjonsleder Knut Vestby i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

16-åringen ble brakt til Ullevål universitetssykehus etter ulykken, som skjedde ved 17.30-tiden. Ved sykehuset får NTB opplyst at gutten har pådratt seg livstruende skader i bryst og buk. Tilstanden hans var søndag kveld ustabil.

terrengsykkel.no kommer med mer så snart informasjonen er bekreftet, og setter pris på om brukerne ikke spekulerer i saken så lenge tilstanden er uavklart.

nettavisen

VG

aftenposten

Publisert 25. september 2006 kl 00.00
Sist oppdatert 25. september 2006 kl 13.54
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen