/ Utfor
 / Hafjell

Hafjell Bike Park regner ned - oppdatert

Det voldsomme regnværet i Gudbrandsdalen har ikke latt Hafjell Bike Park være i fred.

Sist oppdatert 8. juli 2014 kl 00.00
Hafjell Bike Park
FRA FLYTSTI TIL ROCK GARDEN: Mye kan repareres med godt arbeid. Heldigvis. Foto: Hafjell Bike Park

Som de aller fleste nok har fått med seg, har det vært et regnskyll av de større i Gudbrandsdalen, og Hafjell har ikke blitt spart. I skrivende stund jobbes det for fullt i Hafjell, men vi rakk allikevel en rask prat med Snorre Pedersen, avtroppende daglig leder for Hafjell Bike Park, mens han jobbet alt han kunne i en gravemaskin.

- Hva er ståa, Snorre?

- Akkurat nå har vi ikke helt oversikt. Der det kun har vært regnvann ser det ut til å ha gått ganske greit, men vi har problem med at det har kommet til en del elver som krysser løypene. De maskinbygde, øverste delene virker å ha klart seg. 

- Hvordan jobber dere nå?

- Første prioritet er å redde heisene og husene, og det er det vi holder på med nå. Mange har kommet for å hjelpe til. 

- Er det grunn til å være pessimist eller ser det lysere ut enn som så?

- Jeg har dessverre ikke nok oversikt til å kunne si noe på det nå. Vi skal samles til et møte senere idag, og vil da få et klarere bilde av omfanget.

 

Oppdatering:Den siste meldingen fra Hafjell Bike Park forteller at anlegget holder stengt imorgen og torsdag, og at de satser på å kunne starte opp deler av anlegget igjen fredag. Alt nedenfor midtstasjonen vil være stengt videre, siden det er her vannet gjorde mest skade. For eksempel har Ekspressen fått virkelig mye juling.

Mange frivillige fra flere forskjellige nasjoner møtte opp på Hafjell idag for å hjelpe til så godt de kunne med det de hadde. Det er dugnadsvilje det står respekt av, og vi håper denne holder koken, for Hafjell trenger og ber om videre hjelp.

Vi kommer tilbake med mer spesifikk informasjon fortløpende.

Publisert 8. juli 2014 kl 00.00
Sist oppdatert 8. juli 2014 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen