/ Utfor
 / Hafjell

Avslutningsnyhet i Hafjell Bike Park

Tradisjoner er til for å holdes. Hafjell Bike Park har sin offisielle avslutningshelg nå, og som vanlig får vi noen nye løyper å utforske.

Sist oppdatert 24. september 2009 kl 12.59
hafjell bike park
Nyheter til avslutningshelga i Hafjell Bike Park

Forlenger New School

De som har oppdaget den uskilta "New School"-løypa, bruker den mye.

Og de som sykler den for første gang jubler og gliser. Til nå har avslutningen vært felles med Old School, som hele veien ligger noen få meter unna New School.

- Vi sprengjobber med New School, og det ser ut som vi får den kjørbar ned til bunnen av Kjus-løypa. Dessverre har vi tekniske problemer med graveren vi bruker på avslutningen av Moetown, så det ser mørkt ut for å få åpna den. Eller tørker det veldig godt her nå, så vi får håpe at Murphy er ferdig hos oss for en stund, sier løypesjef i Hafjell Bike Park Snorre Pedersen.

Testet

Terrengsykkel prøvesyklet den nedre delen av New School sist helg, og erfarte at den naturlig nok ligner veldig mye på den slake og raske avslutningen av Old School.

Det som blir spennende å se, er hvordan man kommer forbi bekken midt i som fortsetter i et litt bratt og steinete parti. For de som ennå ikke har sjekka ut New School, kan den best sammenlignes med en komprimert og trangere versjon av Gressløypa, med lave doseringer og lite røtter mellom trærne.

Full rulle avslutningshelga

Lørdag er en tettpakket dag i Hafjell, med tre konkurranser, premieutdelinger og lysbildeshow fra Mattias Fredriksson og Joakim Andreassen.

Mattias er ikke til stede selv, men viser vinnerbidraget fra Deep Summer Photo Contest under Crankworx, hvor blant andre Trond Hansen er med. Selv om stolheisen har sin siste driftsdag søndag 27. september, vil Gondolen gå daglig hele høstferien til og med 4. oktober. Da er det slutt for i år.

Se programmet for avslutningshelga her

Gondolen i Hafjell går tom. 4. oktober

Publisert 24. september 2009 kl 00.00
Sist oppdatert 24. september 2009 kl 12.59
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen