/ Utfor
 / Hafjell

Air DH i Hafjell Bike Park

Det nærmer seg avslutningshelg i Hafjell Bike Park. Der arrangeres Norges første Air DH i den luftige Rollercoaster-løypa. Bli med på flytur med hjelmkamera.

Sist oppdatert 17. september 2009 kl 12.33
hafjell bike park
KVALITET: Kristian Thurmann-Nielsen boltrer seg på perfekte hopp i Rollercoaster. Foto: Pål Neverdal

Værgudene smiler endelig til Øyer, som har hatt mer sommernedbør enn på over 20 år. Sist helg var det tørt og fint, og langtidsvarselet ser i skrivende stund regnfritt ut.

"Avslutningshelga" med fullt program går fra 25.-27. september, men vær klar over at gondolen går daglig ut høstferien som er til og med søndag 4. oktober.

Programmet i "Avslutningshelga" i Hafjell Bike Park er som følger.

Lørdag 26. september 13.00 Rollercoaster Air DH 15.00 Parkløypa Chainless 17.00 TSG Dirtjam 17.00 Afterbike, Woody's 20.00 Premieutdeling Scott Cup 2009 og TSG Dirtjam, Ryk&Reis 21.00 Filmer: Sesongen 09/Scott Cup, samt smakebiter fra Days of Thunder. Lysbilder: Mattias Fredriksson

 Se fullt program på Hafjellfreeride.no

Hjelmkamera i Rollercoaster

Hvis du lurer på om "Air DH" i Rollercoaster er noe for deg, kan du se filmen fra Oppdal-gutta Steinar Husby og Øyvind Mæhle nederst i artikkelen.

Forlengelsen av Moetown

De siste årene har det alltid vært en nyhet å glede seg over til avslutningshelga. Nylig har det blitt jobbet en del i Gressløypa, som har fått enda bedre flyt med et par broer og utbedring av skader fra regnværet.

Den siste tida har løypebyggerne jobbet for å få forlenget Moetown ned til starten av Parkløypa før avslutningshelga. På samme måte som byggingen av Rollercoaster møtte problemer med bløte partier, har også denne slutten på Moetown den samme utfordringen. Løypesjef Snorre er imidlertid frustrert, for den uferdige løypa har hatt besøk av en overivrig syklist, som har etterlatt seg dype spor.

- Er det det virkelig bedre at vi bruker masse tid på å reparere skadene etter slike luringer i stedet for å bygge mer moro, spør han i tråden på Terrengsykkel-forumet.

Bli med Husby og Mæhle (scroll ned):|||V

Publisert 17. september 2009 kl 00.00
Sist oppdatert 17. september 2009 kl 12.33
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen