FAKTA

KÄRCHER C3 BIKEBOX - Mest hendig

PRIS: 1799 kroner | Bikeshop.no 

VANNTANK: 4 liter


SLANGELENGDE: ca 250 cm


OPPGITT MAKSTRYKK: 5 bar


OPPGITT BATTERITID: 15 min


VEKT UTEN VANN: 3,1 kilo


MÅL: 20/30x23x27 cm
HJUL: Nei


MEDFØLGENDE TILBEHØR: Rund børste, 0,5L såpespray, mikrofiberklut,


JUSTERBAR STRÅLE: dusj og stråle


EKSTERN VANNTILKOBLING: ja, men med ekstra slange

BILLADER: nei 

Kärcher C3 Bikebox er omtrent på størrelse med en skoeske og inneholder det meste du trenger for å vaske en sykkel eller tilsvarende utstyr. Bikebox-pakka vi har testet her kommer levert med et ekstra lagringsrom som inneholder en halvliters såpe i spray aske, en rund børste og en mikro berklut. Lagringsrommet bygger ca. 10 centimeter i høyden på hele vaskeren, men kan lett taes av. Faktisk er selve festet for ekstrarommet såpass sprøtt og puslete at du nok fort ender opp med å droppe det uansett.

Kärcher-vaskeren er lett å fylle opp med 4 liter vann. Slangekveilen strekkes ut til nærmere 2,5 meter og pistolen kan sprute en konsentrert stråle med et eget munnstykke i åpningen, eller en bløt dusj uten det ekstra munnstykket. Børsten skrus også greit fast i pistolen, men kan gjerne brukes løst. Du må spare på vannet når du bruker Kärcher-vaskern, så børsting med vann blir for ekstravagant sånn sett. Kvalitetsfølelsen på Kärcher-vaskeren er litt middels. Både bærehåndtaket og klipsfestet for lagringsboksen gir fra seg høylydt hardplastknekk ved bruk, også pistolen har en litt sprø hardplastkvalitet.

Hovedproblemet til Kärcher-vaskeren er likevel at den leverer såpass lite vann og lavt trykk i den korte perioden 4-liters tanken varer. Sykkelen din skal ikke være veldig skitten før du går tom for vann før sykkelen er ren nok til å legge inn i bilen med
 god samvittighet. Men en middels skitten sykkel rekker du over med litt planlegging, innsåping og fokusert børsting og spyling. Er sykkelen veldig skitten, eller du ønsker å vaske to, må du fylle på mer vann.

Som hageslangeerstatter i byen gjør Kärcher-vaskeren akkurat jobben du trenger, men heller ikke mer. Hendig format og bra tilbehør trekker opp. 

PLUSS
Hendig, leveres med såpe, børste og klut, kan kobles på ekstern vannkilde med ekstra slange
MINUS
Lite vann, lavt trykk, fiklete å feste på nedre oppbevaringsrom, ikke justerbar stråle, ikke billader