FAKTA

KÄRCHER C3 BIKEBOX - Mest hendig

PRIS: 1799 kroner | Bikeshop.no 

VANNTANK: 4 liter


SLANGELENGDE: ca 250 cm


OPPGITT MAKSTRYKK: 5 bar


OPPGITT BATTERITID: 15 min


VEKT UTEN VANN: 3,1 kilo


MÅL: 20/30x23x27 cm
HJUL: Nei


MEDFØLGENDE TILBEHØR: Rund børste, 0,5L såpespray, mikrofiberklut,


JUSTERBAR STRÅLE: dusj og stråle


EKSTERN VANNTILKOBLING: ja, men med ekstra slange

BILLADER: nei 

Kärcher C3 Bikebox er omtrent på størrelse med en skoeske og inneholder det meste du trenger for å vaske en sykkel eller tilsvarende utstyr. Bikebox-pakka vi har testet her kommer levert med et ekstra lagringsrom som inneholder en halvliters såpe i spray aske, en rund børste og en mikro berklut. Lagringsrommet bygger ca. 10 centimeter i høyden på hele vaskeren, men kan lett taes av. Faktisk er selve festet for ekstrarommet såpass sprøtt og puslete at du nok fort ender opp med å droppe det uansett.

TYSKE BYGGEKLOSSER: Bikebox-versjonen av Kärcher C3 kommer med børste, såpe og klut i et ekstra rom til å feste nederst

Kärcher-vaskeren er lett å fylle opp med 4 liter vann. Slangekveilen strekkes ut til nærmere 2,5 meter og pistolen kan sprute en konsentrert stråle med et eget munnstykke i åpningen, eller en bløt dusj uten det ekstra munnstykket. Børsten skrus også greit fast i pistolen, men kan gjerne brukes løst. Du må spare på vannet når du bruker Kärcher-vaskern, så børsting med vann blir for ekstravagant sånn sett. Kvalitetsfølelsen på Kärcher-vaskeren er litt middels. Både bærehåndtaket og klipsfestet for lagringsboksen gir fra seg høylydt hardplastknekk ved bruk, også pistolen har en litt sprø hardplastkvalitet.

PRAKTISK: Børsten til Kärcher-vaskeren minner om en toalettbørste. For å spare på vannet er det smartest å bruke den frikoblet fra spylepistolen

Hovedproblemet til Kärcher-vaskeren er likevel at den leverer såpass lite vann og lavt trykk i den korte perioden 4-liters tanken varer. Sykkelen din skal ikke være veldig skitten før du går tom for vann før sykkelen er ren nok til å legge inn i bilen med
 god samvittighet. Men en middels skitten sykkel rekker du over med litt planlegging, innsåping og fokusert børsting og spyling. Er sykkelen veldig skitten, eller du ønsker å vaske to, må du fylle på mer vann.

Som hageslangeerstatter i byen gjør Kärcher-vaskeren akkurat jobben du trenger, men heller ikke mer. Hendig format og bra tilbehør trekker opp. 

TO NIVÅER: Kärcher-strålen er at og skarp med det gule munnstykket i pistolen, eller bløt dusj uten
PLUSS
Hendig, leveres med såpe, børste og klut, kan kobles på ekstern vannkilde med ekstra slange
MINUS
Lite vann, lavt trykk, fiklete å feste på nedre oppbevaringsrom, ikke justerbar stråle, ikke billader