Topp 15 uten Paracet og Ibux

– Jeg kjørte helt pillefritt i dag, sier Lars Granberg, som kjørte inn til 14. plass på verdenscupen i Belgia.

Sist oppdatert: 30. april 2016 kl 20.12
Lars Granberg er tålelig fornøyd med innsatsen og 14.plass i World Series Roc d’Ardenne i Belgia, men tilfreds med at VM-kvaliken er i boks. Foto: Privat
Lars Granberg er tålelig fornøyd med innsatsen og 14.plass i World Series Roc d’Ardenne i Belgia, men tilfreds med at VM-kvaliken er i boks. Foto: Privat
Lesetid: 2 minutter

Dermed er VM-kvaliken i boks. Helt uten Ibux.

Lars Granberg tryna stygt og brakk ribbein på Kellerwald Bike Marathon i Tyskland 17. april, som var ett av flere oppkjøringsritt inn mot dagens World Series ritt og VM i juni.

– Det er helt OK resultatmessig med tanke på hvordan oppladninga har vært. Jeg kjørte uten smertestillende i dag, og det funka sånn passe. Formen er ikke super, og det er litt kjedelig, men på den andre siden kan det være greit med tanke på La Rioja Bike Race i Spania om to uker og andre ritt som kommer, sier Granberg, som sykler for Sepura Toyota racing with Birk.

Danske Søren Nissen vant Roc d’Ardenne i Houffalize med god margin til Sacha Weber på andreplass mens Tim Böhme sikret seg den siste pallplassen.

Siden ribbeinsbruddet i Kellerwald har Granberg kjørt på med smertestillende for å kunne gjennomføre trening og ritt, og forrige helg tryna han på nytt mot slutten av maratonen. Derfor er han greit fornøyd med plasseringen på World Series rittet i Houffalize, men hadde objektivt sett håpet å kjøre sterkere.

Les også: Trynet seg fra topp 5 i Tyskland 

– Jeg ble nummer 14, cirka 12 minutter bak vinneren etter fire timer konkurransetid. Det var bare få minutter opp til sjette-sjuendeplass, så det er jo litt fint å se at jeg ikke er håpløst langt bak sjøl med et middels gjennomført ritt. Så forhåpentligvis er formen stigende, sier Granberg, og legger til at det var rikelig med utfordringer underveis.

– Det var skikkelig gjørmete og glatt! Men jeg hadde ingen tekniske problemer, sier han.

Les også: Granberg satser alt mot VM 

Publisert 30. april 2016 kl 20.12
Sist oppdatert 30. april 2016 kl 20.12
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen