– Vi vet at mange av leserne våre er opptatt av flere av de områdene vi skriver om. Er du syklist, står du kanskje på ski om vinteren. Er du skikjører, driver du gjerne med litt klatring også. Derfor har vi nå endret tilbudet til abonnenter ganske mye. Det sier Audun Holmøy Røhrt, daglig leder i forlaget Fri Flyt AS.

– Hvilke endringer gjør dere?

Annonse

– Konseptet er veldig enkelt. Du får fortsatt favorittmagasinet ditt i postkassen og tilgang til innhold digitalt. Men nå får du også alt innhold fra alle våre seks nettsider + alle magasinene våre i Fri Flyt-appen og som e-magasin. Alt er inkludert i et vanlig abonnement. Det åpner opp utrolig mye godt innhold på tvers av våre nisjemagasiner som er UTE, Landevei, Klatring og Fri Flyt. Parallelt med denne endringen har vi også oppgradert alle våre nettsider. Vi har fortsatt arbeid som gjenstår, men vi synes det begynner å bli ganske bra, sier Røhrt.

– Hva har skjedd med prisen?

– Nå koster alle våre abonnement 699,- for et helt år. Vi har høye ambisjoner og sakene skal være interessante og nyttige. Ikke minst skal vi fortsette med god, uavhengig forbrukerjournalistikk. Vår viktigste finansiering av innhold er inntekter fra betalende abonnenter, og derfor er også stadig mer av innholdet forbeholdt abonnenter. Nå håper vi flere lesere ønsker å bevege seg på tvers av sidene og finne innhold.

– Hva med de som bare vil ha digitalt abonnement?

– Det har vi også laget mulighet for. Et digitalt abonnement gir tilgang til alle nettsidene pluss bladene i app og som e-magasin. Vi investerer kontinuerlig i den tekniske plattformen vår. Til tross for små ressurser er vi veldig fornøyd med å ha plass felles innlogging på tvers av alle nettsidene, i appen og for e-magasin. 

Disse nettsidene er inkludert i ditt abonnement:

utemagasinet.no
UTE er Norges uavhengige friluftsmagasin. Gå inn på vårt nye nettsted for inspirasjon til neste tur og de beste testene av friluftsutstyr som telt, soveposer, kokeutstyr og hengekøyer.

terrengsykkel.no
Terrengsykkel handler om gode sykkelopplevelser, og redaksjonen er prisbelønt for sine grundige tester av sykler og utstyr.

friflyt.no
Fri Flyt er skimagasinet som har inspirert, underholdt og inspirert skikjørere siden 1998. Her finner du blant annet offpistguider, turreportasjer og tester av toppturutstyr. Du har også tilgang til Fri Flyts unike skitest på friflyt.no/skitest

landevei.no
Landevei er best på sykler, sykkelkultur og sykkelopplevelser. Skal du kjøpe ny sykkel eller trenger en sykkelbukse til treningsturene, finner du informasjonen du trenger her.

norsk-klatring.no
Klatrernes eget magasin dekker den bratte tilværelsen tett. Er du ute etter tips til sommerens bratteste toppturer eller tester av klatresko, går du inn på norsk-klatring.no