Soon CK med superjuniorene Tobias Halland Johannessen, Thea Siggerud og Martin Siggerud tok stafettseieren foran SK Ryes førstelag i klassen for rene klubblag. Vertskapet Konnerud IL Sykkel tok tredjeplassen. Soon var inne på 38:36.6, mens SK Rye klokket inn på 39:54.0, og Konnerud på 40:03.0.

Slik gikk det i Norgescup 3 på Konnerud i går: Fagerhaug og Sveum vant 3. NC runde 

Annonse

Utøverne er gira på stafett
– Dette er et veldig bra konsept. Det er bra for sykkelsporten å få mer lagfølelse. Kanskje gjør denne øvelsene at en klubb blir mer sammensveiset. Lagfølelse er bra for ryttere og øker motivasjonen, sier Elisabeth Sveum på SK Rye etter stafetten.

Thea Siggerud var også godt fornøyd med konseptet og mener det er et bra tilskudd til Norgescupen.

– Det funket som en vanlig stafett egentlig. En gutt som starten, jenta i midten og gutt på siste etappe, sier hun.

Fagerhaug kjørte dobbelt for LCK
Lillehammer CK tok både første og andreplass i mix-klassen for rene guttelag. Vinnerlaget besto av  Petter Fagerhaug, Sigurd Mellemsæter og Petter Fagerhaug, som også leverte dagens raskeste tid 37:37.7, mens LCKs andrelag med Sigurd Salberg Pedersen, Erik Hægstad og Sebstian Dreyer Heldahl tok andreplassen på 38:57.8. Fagerhaug måtte kjøre to etapper da laget fikk frafall i siste liten.

– Eirik Pettersen var dessverre litt dårlig, så da var det var det Sigurd og meg igjen på laget. Men vi klarte oss veldig bra. Vi kjørte godt teknisk og med god flyt, sier Fagerhaug.

Og da gikk det som det pleier med Fagerhaug.

Tredjeplassen var det Romeriksåsen/Nittedal/Kristiansand med Røhme, Andreas Magnussen og Adrian Hilde som snappet til seg med tida 39:00.5.

Petter Fagerhaug NC stafett Konnerud - NCF
Petter Fagerhaug kjørte både første og siste etappe for LCKs førstelag. Foto: NCF/Cato Korbøl

Petter Fagerhaug kjørte både første og siste etappe for LCKs førstelag. Foto: NCF/Cato Karbøl