– Joda, det ble ei topp helg på Ponderosa Bike Park med ca 20 syklister i aksjon lørdag, med strålende sol og tørre og fine løyper. Det var høkking og gutsing på et rimelig høyt nivå, som medførte en svenske med knekt kragebein og ribbein. Men ellers gikk alt som planlagt og alle var superfornøyde med løypene vi har bygd, forteller Hans Petter Bakke (HP).

Hjemme-alene fest

Annonse

Sykkelfesten, som ble lagt til samme helg som musikkfestivalen Jutulrock, foregikk på hjemgården til HP, som heter, i hvert fall ifølge HP selv, Ponderosa. Han har bygd flere løyper i bakkene rundt gården, og lover å satse på ny sykkelfestival neste år, selv om kræsjing er hovedfokus i etterkant.

– Artigere blir det!

– Dennis (Risvoll, journ. anm.) kom også og fikk prøvd seg, gutsa på og tryna men han var like blid! Torbjørn Paulsen gikk også på snørra men det var mest på grunn av to sosemikler som sto surra i doseringa (HP og Dennis)! Traktorturen som ingen husker gikk også fint ned til Jutulrock. Artig var og artigere blir det kanskje neste år! Vi prøver vel til igjen da, sier HP.