Vi har alle vært der: Dødsslitne, nesten deliriske, på vei hjem etter langtur i skogen. Du peser opp den siste, seige motbakken. Blodsukkeret er i bånn og du suger i deg de siste dråpene fra drikkesekken - hva drømmer du om da?
Er det ganske enkelt om pottis med dip, lett-tygget Toro-grøt eller karamellpudding, en go'mør biff eller kanskje en kotelett som krever litt innsats av kjevemusklene mens melkesyreproppa lår får hvile?
Du kjenner følelsen. Det suger i tarmen, og det du mest av alt ønsker er at maten står rykende varm på et lekkert oppdekket middagsbord når du klyver gjennom døra med rester av guds frie natur til ørene.
Det er dermed på tide at terrengsykkel.no hyller matens plass i sykkelkulturen, og vi arrangerer med dette vår første oppskriftskonkurranse: Er nachturmaten din søt, sur, feit eller mager? Fortell gjerne også hva du heller i deg for å opprette en garantert snubleskeiv væskebalanse.
Dette er selvsagt svært uhøytidelig, og det er lite trolig at redaksjonen klarer å få prøvesmakt alle rettene. Derfor lar vi det være åpent for leserne å kommentere retter innbyrdes, og på den måten vil vi utkåre «Sleivsvinger 2003» den 30. november.
Det vanker selvsagt premier, stikkordet er kjøkkenorientert rekvisita fra selveste Chris King. Et must på enhver syklists kjøkken!
Kom igjen med oppskriftene!
Legg inn ditt bidrag i denne tråden på Arena. Lykke til!