Ingen sykkelritt før 15. juni

Selv om kampen mot koronavirus har gjort positive fremskritt, er det likevel ikke klarsignal for å arrangere sykkelritt før 15. juni. Norges Cykleforbund uttaler seg om forbudet.

Sist oppdatert: 7. april 2020 kl 20.00
ingen sykkelritt koronavirus 2020
IKKE MED DET FØRSTE: Sykling med startnummer på styret kan du se langt etter fram til 15. juni. Foto: Kristoffer H. Kippernes
Lesetid: 1 minutter

– Dette betyr at svært mange sykkelritt og arrangementer blir påvirket. Nå starter jobben med å se på hvilke ritt som avlyses og hvilke som flyttes til senere i sesongen, sier arrangementsansvarlig i NCF Cato Karbøl i en pressemelding. 

Tirsdag 7. april kom altså regjeringen med både statusoppdatering om kampen mot viruset, og hvilke tiltak som videreføres for å forhindre smitte av koronaviruset. 

– Dette er svært leit, men vi er selvfølgelig med på den nasjonale dugnaden. Vi kommer til å få en spesiell høstsesong og det blir vanskelig å unngå datokollisjoner, sier generalsekretær i NCF Eystein Thue Stokstad. 

Dette vil bety at flere av de mest populære vårrittene nå ikke går som normalt i Norge. Du kan fortsatt sykle, men det oppfordres til å ta hensyn.

Publisert 7. april 2020 kl 20.00
Sist oppdatert 7. april 2020 kl 20.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen