– Fri Flyt er eid av ledelsen i Fri Flyt, så vi er tett på alt som skjer. Etter tjue år i gamet synes vi fortsatt det er moro å jobbe med magasiner og nettsider. Dagens eierskap sikrer at vi investerer i de redaksjonelle produktene, sier daglig leder Audun Holmøy Røhrt. Det lover han at også vil være tilfelle for JEGER: Både abonnenter og annonsører vil kjenne igjen dagens magasin i framtida:

 

Annonse

– JEGER videreføres og vil forhåpentligvis nå ut til flere. Den viktigste nyheten blir at vi vil lage ei god nettside på jeger.no, med blant anna nyheter, tester og reportasjer. I tillegg til at abonnentene får tilgang til både skireportasjer fra friflyt.no og tester av friluftsutstyr på utemagasinet.no, blir det et søkbart arkiv av JEGER-tester fra de siste åra. HS Media skal håndtere annonsesalget videre og utvider med digitale annonseflater, sier Holmøy Røhrt.

 

Salget skjedde 1. juli, og ansvarlig redaktør Erlend Sande sier motivasjonen for oppkjøpet er å bli et enda mer komplett mediehus for friluftsliv:

 

– Vi har som policy at alle abonnenter får tilgang til alt digitalt innhold. Derfor blir det nå moro å kunne tilby våre lesere kvalitetsinnhold om jakt, hund og våpen. På samme måte får JEGERs faste abonnenter tilgang på utemagasinet.no, friflyt.no, norsk-klatring.no, terrengsykkel.no og landevei.no.