Terrengsykkels tester har testet sykkelshorten i all slags vær.

Plaskregn, vind og ekte sommervarme - som hovedstaden har hatt å by på i løpet av den siste måneden.

Den er testet på turer på sti og grusvei. Terrengsykkel testet den lilla modellen, men det finnes også andre farger å velge mellom.

Med Four mile shortsen fra Qloom i garderobeskapet, er du garantert å være blant de mest fargerike i skogen. Sykkelshorten har et røft preg som står i stil til bruksområdet, og man sklir rett inn sammen med resten av gutta på tur. Den har et feminint snitt og friske farger, så ingen er i tvil om at dette faktisk er en damemodell. Samtidig slipper man å føle seg som en malplassert Barbiedukke, slik man i enkelte tilfellet kan føle seg om man prøver seg med en trang og superkort shorts i hvitt. Gjerne med et blomstrete mønster midt på låret. 

Produsenten har tatt jenters anatomi på alvor, for puten passer jenters sete. Den er bred bak, smal foran og gir god støtte. Dette er behaglig når man sitter time etter time på sykkelsetet. I tillegg har modellen innsving i livet, så shortsen sklir ikke ned. Strikken i livet sitter godt, samtidig som det ikke oppleves at den strammer noen steder. Stoffet er behagelig og solid, og tåler en real trøkk i skogen. 

Dette er en shorts som egener seg for dem som trives best på sti. Den avslappede formen er helt perfekt når man kruser rundt i skogen eller på fjellet. Men dette er kanksje ikke shortsen man tar frem fra skapet når man møter opp på klubbtrening, der fokus er fart og intensitet.  

Kort oppsummert er dette en shorts som kan anbefales til alle jenter som liker seg på sti.

 

Kort oppsummert:

  • Behagelig og god passform

  • Lommer med glidlås

  • Frisk og røft utseende

  • Kan ta inner- og yttershorts fra hverandre

 

 

 

Les mer om Four mile shortsen fra Qloom her!