Lømyra Stadion - Vesle Vedderunden (x2) - Lømyra Stadion

Lømyra Stadion (Fiskarstrand)

Sist oppdatert: 25. juli 2012 kl 00.00

HVOR?

  • Kommune: Sula
  • Lengde: 0-10 km
  • Tidsbruk: 0-1 time
  • Vanskelighetsgrad: 3. middels krevende

Slik kommer du dit

Dersom du kommer fra Ålesund, følger du E39 til Mauseidvågen. Ta her av til høyre i retning Langevåg på RV657. Etter 1,8 km svinger du inn på Rørstadveien (på grensa mellom Mauseidvåg og Fiskarstrand). Ta første til høyre (Lømyrvegen) og kjør på denne veis ende. Du vil da ende opp ved et rødt klubbhus som er tilholdssted for Ragnhilds Catering og Fiskarstrand Idrettslag. Parker på parkeringsplassen. 200m NORDVEST for klubbhuset ligger Storevatnet. Løypa starter ved siden av vannet og går vestover i retning Sulafjellet.

Endepunkt

Tilbake til Lømyra Stadion.

Terreng

Dette er en XC løype. Det er småkupert terreng med sti. Enkelte steder er det steiner og røtter i stien. Flere partier er teknisk krevende. Det er flere våte partier, men ingen som hindrer deg i å sykle over. Stien varierer fra å være veldig smal til veldig bred. En veldig variert og fin løype. Ved 3 anledninger (total lengde på 10m) må man av sykkelen for å passere hinder.

Rutebeskrivelse

Start Lømyra Stadion. Herfra går det ca 280m i motbakke inntil du ankommer et kryss. Ta til høyre (følg skilting mot VEDDE). Følg deretter gule prikker på trærne til du ankommer Gjølevatnet. Her tar du til venstre i første stikryss etter Gjølevatnet. Du vil da retunere til start for rundløypen (Vesle Vedderunden). Etter 2x Vesle Vedderunden følger du samme vei tilbake til Lømyra Stadion. Hans Peter syklet 19.07.12 løypen på 39 min 50 sek. Gjennomsnittsfart var 10,07 km/t med maksfart på 29,18 km/t.

Video

Publisert 19. juli 2012 kl 00.00
Sist oppdatert 25. juli 2012 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen