/ Utfor

Sesongåpner med nye stier

I det lille alpinanlegget Kjerringåsen har ivrige sjeler lagd utforløype. Nå er de klare for ny sesong, med flere stier!

Sist oppdatert 29. april 2015 kl 07.30

– Den første sesongen ble kort og våt. Vi åpnet ikke før i august, men holdt åpent helt til november. Det var bra med besøk, men vi så veldig tidlig at vi måtte utvide løypetilbudet, så det har vi gjort, forteller Petter Wilhelmsen, primus motor for Kjerringåsen Downhill.

Les også: Sykkelfest i Arendal

Med god hjelp fra Gjensidigestiftelsen, har han og andre jobbet med å bygge sykkelløyper i det lille alpinanlegget, og i 2015 kan de by på flere traséer, samt utleie av sykler. Sesonge sparkes i gang med åpningshelg, uken etter Nesbyen Trail Camp.

aasen2
aasen2

 

– Det blir enkel servering i kiosken, utleie av sykler fra Giant og Mongoose, samt flere nye løyper å prøve seg på, forteller Wilhelmsen, som kan fortelle at anlegget siden åpningen har hatt mest besøk av lokale syklister, men også tilreisende fra både Kongsvinger, Lillehammer og Oslo.

aasen
aasen

 

Anlegget vil ha åpent på lørdager og søndager fra 11-17, samt torsdager fra 17-21. Dagskort vil koste 230 kroner.

Les mer: Kjerringåsen Downhill

Publisert 29. april 2015 kl 07.30
Sist oppdatert 29. april 2015 kl 07.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen