UB-Cup blir KalasCup i 2016

Men baker’n stiller fortsatt med brødpremier selv om Original Teamwear AS blir hovedsponsor av Oslo TerrengsykkelCup denne sesongen.

Sist oppdatert: 22. januar 2016 kl 07.00
UB-Cup blir KalasCup men ellers er det lite som endres i Norges største terrengsykkelcup i 2016. Foto: Snorre Veggan
UB-Cup blir KalasCup men ellers er det lite som endres i Norges største terrengsykkelcup i 2016. Foto: Snorre Veggan
Lesetid: 2 minutter

Original Teamwear AS går nå inn som ny hovedsponsor av “Oslo TerrengsykkelCup” eller mer kjent under navnet “United Bakeries Cup”.

Arrangementet, som er den største terrengsykkel-cupen I Norge, heter nå “KalasCup,” og vil i hovedtrekk bli organisert på samme måte som tidligere år med seks til åtte ritt.

Terminlista for KalasCup 2016
Første ritt: 11. mai – Skullerud, arrangør: IF Frøy
Andre ritt: 25. mai – Bærums Verk, arrangør: BOC. 
Tredje ritt: 8. juni – Drøbak, arrangør: Follo
Fjerde ritt: 17. august – Heggedal, arrangør: Asker  
Femte ritt: 31. august – Oppegård, arrangør: Follo
Sjette ritt: 10. september – Langsetløkka, arrangør: Rye

Cupen vil i hovedtrekk kjøres som tidligere, men KalasCup jobber med å få inn noen nye arrangører og nye arenaer i 2016.

– Det ligger inne seks ritt i terminlista nå, men vi håper å få på plass ytterligere ett eller to ritt for 2016, melder arrangøren.

Se bildegalleri fra UB Cup på Skullerud i fjor vår

Fortsatt brød i premie
– Dagens hovedsponsor, United Bakeries AS, vil være med videre i 2016, men da som en av flere sidesponsorer og samarbeidspartnere, og vi kan derfor glede alle våre deltagere med at det blir brødpremier også i år, melder arrangøren.

Original Teamwear AS eies 100 prosent av Swix Sport AS og tilhører dermed en stor og profesjonell aktør i den norsk og internasjonal sportsbransje. I tillegg til sykkelbekledningsmerket Kalas, selger Original Teamwear AS team tøy under merkenavnene Swix og Bavac.

Like før jul ble det klart at Swix kjøper det norske sykkelmerket Hard Rocx.

Les også: Hard Rocx kjøpt opp av Swix

God profil
Daglig leder i Original Teamwear AS, Trond Ristvedt, ser Kalas Cup som et spennende arrangement,  og mener at denne satsningen passer svært godt inn mot selskapets målgruppe. Ristvedt påpeker at de også har teambekledningsavtale med flere av de sentrale arrangørklubbene i cupen. Sponsoravtalen er signert for tre år med mulighet for forlengelse etter 2018. 

UB Cup Skullerud 2015 - Snorre Veggan 1400x933
Oslo TerrengsykkelCup, også kjent som UB-Cup, bytter navn til KalasCup i 2016, men ellers er det lite som endres i den populære rittserien. Foto: Snorre Veggan

Oslo TerrengsykkelCup, også kjent som UB-Cup, bytter navn til KalasCup i 2016, men ellers er det lite som endres i den populære rittserien. Foto: Snorre Veggan

Publisert 22. januar 2016 kl 07.00
Sist oppdatert 22. januar 2016 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen