– Jeg blir faktisk redd

Brattsyklingsspesialisten Remy Metallier kjenner også på frykt når han skal sykle, og i sin nyeste film gir han mange gode tips som kan være overførbare til stisyklister på flere nivåer.

Sist oppdatert: 12. februar 2021 kl 09.01
remy metallier redd
KJENNER PÅ FRYKTEN: Remy Metallier har gjort karriere av å sykle bratte og skumle partier på stisykkelne med GoPro. Det skjer ikke helt uten frykt. Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

Blir du noen gang redd når du sykler?

Uansett om man er nybegynner eller dreven terrengsyklist, så kan man komme over situasjoner hvor man føler seg redd, skremt, eller ikke tør å sykle en sti eller et hopp. 

Terrengskolens spesialist og psykolog Emil Carlson har vært innom temaet, og GoPro/YouTube/Instagram-stjerna Remy Metallier tar også for seg temaet frykt i sin nyeste film. 

Den joviale og særdeles dyktige syklisten har blitt kjent for å sykle ganske hissige linjer på stisykkelen, men legger ikke skjul på at han blir redd. Han har dog gode redskap for å håndtere frykten, som de fleste syklister kan lære noe av. 

Se filmen her: 

Publisert 12. februar 2021 kl 09.01
Sist oppdatert 12. februar 2021 kl 09.01
annonse
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen